![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' BEN Huzur ve Barışım, BEN Gücüm, BEN Varolan Herşeyim; bana daha aşağı tabiatta olan Hiçbir Şey Yaklaşamaz, çünkü BEN Işığım. Olsun ( Amin ) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Kaybetmekten mi korkuyorsun;kaybet...! Düşmekten mi korkuyorsun; düş...! Yaralanmaktan mı korkuyorsun;yaralan...! Sonra iyileş, Yeniden kalk, Yeniden başla, ... Yeniden sev, Yeniden aşık ol...! Bir daha mı düştün? Bir daha kalk. Er ya da geç beklediğin gelecek. Er ya da geç aradığın seni bulacak. Ama sen bir kez yıldın mı,korktun mu, Maskeni yüzüne geçirip kalkanlarını kuşandın mı, O zaman bitecek.beklediğin her ne ise asla gelmeyecek...! |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' her sey guzel oluyor..daha da guzellesecek biliyorum..Allah imm beni ben yapan herseye yaklasrrir bwni..bwn olmaktan alakoyanlardan uzaklastir.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' beni çok seven benimde çok sevdiğim bana geliyor... cilgin897 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
şımaracak, uğraşıp duracan sonra :)) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' çok seviyorum ya..benim şımarıklıklarımdan ona sıra gelirse şımarsın y789 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bugun aldıgım ders : Sürekli dürtmekle; bir insanı beklediğiniz insan yapamazsınız. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' sürekli dürtten biri olarak bu huyumu şu an dan itibaren bırakıyorum..dürttüğüm insanalrıda özgür bırakıyorum..kuş gibisiniz artık :))) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' seni cok seviyorumm.. :'(:O |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:11 AM. |