![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' benim cok sevdigim beni cok seven bana dogru geliyor.zamani geldiginde tamda zamaninda yanimda..hersey cok guzel olmasi gerektigi gibi su anda sukurler olsun... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' USTACA SEVMEK harika bir kitap..karşıma çıktığına göre beni bşyler için hazırlıyor..hatalarımı gördüm tek tek..şükürler olsun..içimde birşeylerin çözüldüğünü hissettim.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' kitabı bitirdim..harika bir kitap..iyiki karşıma çıkmış..ne çok şey öğrendim şükürler olsun..uygulamakta nasip olsun.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Güzel şeylerin gelip beni bulmasına izin veriyorum . En iyisine layığım . Kollarımı açıyor ve zerafetle kabul ediyorum. Hayat güzel ... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Bana sevgisini sunmayanlar içimdeki sevgiyi, beni onaylamayanlar kendimi keşfetmeyi, beni anlamayanlar ifade gücümü arttırmak için benimleydiler. Onlara teşekkür ediyor ve özgür bırakıyorum... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' şimdi tekrar başlıyorum telkin dinlemeye..tatil bitti.bugün 1. : ) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Her zaman bir çözüm vardır .. Sevgi ve barış içinde bir çözüm odaklanıyorum . Kalbimdekini , elimidekini sevgiyle paylaşıyorum .. Her şey yolunda |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Ben bugün mutluyum.Yarını Allah bilir.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' AÇIP PENCEREYİ BAĞIRSAM..YETER BU KADAR DİYE. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 PM. |