![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' cok sukur..soz yanimda oldukca..sarsilsamda yikilmam Allah in izniyle : )) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' cocukken camurlu su cukurlarinin uzerinden atlamayi cok severdim.ama en uzaga atlamak icin biraz geri giderdim..daha ileri gitmek icin azicik geri gitmek gerekiyyor sanirimm..bu da oyle bsyy olsun artik |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' " iyi ki vazgeçmemişsin " diyeceksin bana : ) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' o siyah golfu almaya niyet ediyorum.Allahim yolumu ac..isimi rast getir..yuzumu kara cikarma.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bu börek nasil böyle güzel oldu..sana yapiyor -muş gibi yaptigimdan mi.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' arkadaslar buraya pc den foto nasil yukluyoruz ? bana yardim edermisiniz ? |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' yine yagmur basladi..mis gibi toprak koktu..seviyorum bu kokuyu..topraktan geldigim icin mi acaba ? |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' cat350098569bu gelinlik çok mu çok yakıştı bana |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ben böyle bekliyorum.böyle hazırım..seni bekliyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 AM. |