![]() |
İkinci e-kitap : Yaşam Kitabı Merhaba. İlk e-kitabımız olan Düş Kitabı; tahmin ettiğimden çok daha fazla ilgi gördü. Gönderdiğiniz mailler ve olumlu geri dönüşler beni motive etti. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. İkinci e-kitabımız; YAŞAM KİTABI'da nihayet tamamlandı. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Teşekkürler… YAŞAM KİTABI - DOSYAYI İNDİRİN http://hotfile.com/dl/78507369/e4d9465/YAAM_KTABI.pdf.html |
Cevap: İkinci e-kitap : Yaşam Kitabı Tolgacım ellerine sağlık. Yeniden tebrik ediyorum seni. Sonuna kadar da destekliyorum:) |
Cevap: İkinci e-kitap : Yaşam Kitabı şu anda indiriyorum emeğinize sağlık şimdiden sevgi ve saygıyla kalınız |
Cevap: İkinci e-kitap : Yaşam Kitabı Alıntı:
|
Cevap: İkinci e-kitap : Yaşam Kitabı İkinci kitabınızı da tıpkı ilk kitabınız gibi büyük bir zevkle okudum. Kitaplarınız bana adeta huzur veriyor. Emeğinize sağlık. Üçüncü kitabınızı sabırsızlıkla bekliyorum :)) |
Cevap: İkinci e-kitap : Yaşam Kitabı Alıntı:
|
Cevap: İkinci e-kitap : Yaşam Kitabı Güzel yorumları için, tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Selamlar. |
Cevap: İkinci e-kitap : Yaşam Kitabı Emek ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler.. |
Cevap: İkinci e-kitap : Yaşam Kitabı Rica ederim, selamlar. |
Cevap: İkinci e-kitap : Yaşam Kitabı Önemli olan, olmamız gereken yerde, olmamız gereken zamanda, yapmamız karar vermek, sorgulamadan sevmek, değer vermek...gereken şeyi yapmaktır beklide. Yargılamadan anlamak, önyargıda bulunmadan mükemmel bir tespit eline sağlık.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:38 AM. |