![]() |
Olsaydım ben olsaydım.. http://www.youtube.com/watch?v=GXmBw...vgipinari.net/ Çok iş var çoooook:)) Dinleyin ne güzel anlatmış Barış Cem Kaya..:) |
Ynt: Olsaydım ben olsaydım.. Zeynep Ay güzeldi. teşekkür ederim paylaşımın için |
Ynt: Olsaydım ben olsaydım.. Bişe değil güneş.. smiliyface |
Ynt: Olsaydım ben olsaydım.. bence ; izlemeyen hiç kimse kalmasın.. super böylece : herhangi biri.. birisi için hiç kimse olmadığını anlamış olur.. thumbsanim |
Ynt: Olsaydım ben olsaydım.. aynen şimanikim:)) de ilemeyen ne? dusun anladıysam capon olim:)) |
Ynt: Olsaydım ben olsaydım.. bir < z > harfi için beni niye mahçup ediyorsun.. khkh56 hızlı hızlı yazarken unutmuşum.. 44 |
Ynt: Olsaydım ben olsaydım.. aşkolsun şimanikim ark5seni mahcup etmek istemezdim sadaniminankiiiii:)) dedimya anladıysam capon olim bu kelimenin herhal anlamı var diye sormak istedim yani:))) eksik kelime olacağı aklıma gelmedi inankiiii:)) heh dediğin gibi şimaniğim izlesin yada dinlesinler dimi arkadaşlar :) yani arkadaşlar her işi bırakmayın birilerine kalkın kendiniz yapın beeeee demek istiyo:))) onayi |
Ynt: Olsaydım ben olsaydım.. vayyy güzel hemserim yakisir sende neler varmis beee tskler paylasimin icin kiss3 |
Ynt: Olsaydım ben olsaydım.. Bişe değil hemşerim:)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 PM. |