![]() |
nerden başlamalı öncelikle merhaba herkese sitede yazılanları okudukça şaşırdım sevindim mutlu oldum ama öyle çok konu varki bizler yani yeniler yanii ilk defa telkin yöntemini deneyecek olanlar(doğru yazdım sanırım) nereden başlamalı hangi müziklerle aydınlatırmısınız :) simdiden teşekkür ederim |
Hoş geldiniz. Benim imzamda ki dosyaları indirin.Hem rehber hem de telkinler vardır.. |
ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerinden başlamalısınız. Daha sonra diğerlerini yavaş yavaş ekleyebilirsiniz. |
Alıntı:
telkinlerin farklı müzik versiyonları var, mesela doğa sesli verisyon, new age versiyon, klasik müzik versiyon.. gibi .. bu versiyonlardan sadece birini indirmen yeterli.. mesela ben doğa versiyonunu dinliyorum. sen de hangisi hoşuna giderse onu dinleyebilirsin. telkinlerde sadece müzik var yani ses kelime cümle duymaya çalışma, telkinler direk bilinçaltına etki ediyor..telkinlerin içeriklerini indirdiğin yerden bulabilirsin. ayrıca yüksek sesle dinlemene de gerek yok. sadece duyabileceğin bir seste dinlemen yeterli.. dinlediğin ilk zamanlarda dalgalanma hissi, daha dik yürüme gibi etkilerle karşılaşacaksın.. forumdaki yazıları okursan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin. sevgilerle.. |
teşekkür ederim ilginiz için indireceğim şimdi işyerinde indirmiştim ama orda dinlemem mümkün değil az biraz açmıştım bune böyle dediler kuş sesi böcek sesi su sesi hoşlanmadılar kapadım bana kalsa açık durabilirdii evde de 7,8 saat ayakta kalmam mümkün değil ama dediğiniz gibi laptop başucumda ve sanırım uyurken kısık sesle dinleyebilirim o kadar çok konu ve alt başlıklar varki hani yolumu şaşırdım desem yeridir :) |
bu arada verdiğiniz linkten indiremiyorum ama ev bağlantıman mıkaynaklanıyor bilmiyorum işyerinde indirmiştim çünkü :( bugece kaldı yanii oysa o kadar heves etmiştim hayata dair hayatıma dair birseyleri değiştirebileceğime :( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 AM. |