![]() |
Birisini Unutmanın Yolları Nelerdir Sizce?? Birisinden çok Hoşlandınız çok sevdiniz....Ancak unutmak istiyorsunuz....Bunun bir yolu varmıdır???Bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen.... onayi |
Ynt: Birisini Unutmanın Yolları Nelerdir Sizce?? ilkse üç dört sene sonra biraz biraz unutulmaya başlanıyor ama aradan onlarca senede geçse tamamen unutulduğunu sanmıyorum.ilkten sonrakilerde neyin nasıl olduğunu bende bilmiyorum.birde şunu anladım ilk bünyeye biraz ağır geldiyse ikincisi için pek heves edilmiyor ağla istemiyorum bir daha sadanim |
Ynt: Birisini Unutmanın Yolları Nelerdir Sizce?? hergün hatırlayarak. |
Ynt: Birisini Unutmanın Yolları Nelerdir Sizce?? onu unutmayı istemek hismiley |
Ynt: Birisini Unutmanın Yolları Nelerdir Sizce?? Unutabilmek çok zor ve acılı bir dönem ama zamanın geçmesiyle unutuluyor ve en derin yaralar bile kabuk bağlıyor, fakat ben hiçbir zaman tamamen unutulanabileceğine inanmıyorum az da olsa birşeyler kalır ve kalıyor mutlaka Seven insanın kalbinde kırk mum yanarmış , sevdiğinden ayrılınca o mumlar tek tek zamanla sönmeye başlarmış ta ki son bir tane kalana dek o bir tek mum ise sonsuza dek yanmaya devam edermiş. t678 |
Ynt: Birisini Unutmanın Yolları Nelerdir Sizce?? kalbinde yeralan kişiyi dışarı atmanın yolu benim için tek ağlamak kalbimden gelio gözyaşlarım onun herbir zerresini taşıo |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 AM. |