![]() |
Her işte bir hayır vardır valla etterna gülme krizine girdim ya teşekkürler 25889 |
Her işte bir hayır vardır videodaki benim deeerrrmişimm khkh56 |
Her işte bir hayır vardır etterna ismini değiştirelim senin fındık fıstık etterna olsun 12389 |
Her işte bir hayır vardır ben ismimi seviyom yaa "sonsuzluk" var mı daha ötesi? cilgin897 |
Her işte bir hayır vardır beğenmenize çok sevindim.Valla ben de çok eğlendim. Video muhteşem khkh56 |
Her işte bir hayır vardır Alıntı:
Şarkı seçmekte geç kalmışım anlaşılan olsun bide ben eklemeyim muhalefet olmasın vardır bundada bi hayır s456 Bundan daha iyisinide bulamazdım zaten.Atakan abi gruplaşmaya dikkatinizi çekerim 12389 Fıstıklarada şunu hatırlatayım üstadımız bizim taraftan haberiniz ola fbsmile blissy gssmile wave hismiley |
Her işte bir hayır vardır Belli etmiyorsunuz ama hikayede güzeldi,hoşunuza gitti dimi smil56 |
Her işte bir hayır vardır hikaye çok iyiydi murat. art56art56 sizlere de bi şarkı aradım ama bulamadım. Bu şarkı zaten herkesi kapsıo bakma sen fıstık mıstık y789 olsun... |
Her işte bir hayır vardır çaktırma boşver bırak sevinsin garibanlar uy897 wave gene bizim şarkımız 8977 |
Her işte bir hayır vardır [youtube=425,350]hk_xfMnJnI8[/youtube] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 PM. |