Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Diş Teli Fiyatları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=627192)

periodent 12-08-2020 05:43 PM

Diş Teli Fiyatları
 
Diş Teli Fiyatları
Periodent Dental Clinic sağlık firmasıdır. Diş teli fiyatları için uygun teklif alabilirsiniz. Eğer diş iskeletiniz ile ilgili sorununuz da bulunuyor ise, yine diş teli fiyatları artmaktadır. Çünkü bu sefer tedavinin yanında operasyon da girecektir.
Diş Teli Çeşitleri Nelerdir?
Seramik diş teli, diş renginde olan diş teli olarak da bilinen porselen diş telleri yetişkin kişilerin yaşam tarzına uygun olmaları için tasarlanmışlardır. Bunlardan ayrı olarak metal diş telleri bulunmaktadır. Görünüş olarak diğerlerine oranla daha fazla belli olsa da dayanıklılığı ve hızlı tedavi süreci için tercih edilmektedir. Ayrıca bunlar arasında diş teli fiyatları da farklılık göstermektedir. İçlerinde diş teli fiyatları bakımından en ucuz ve en yaygın olan metal diş teli olmaktadır.
Diş telleri ağız içerisinde genel olarak çürüğe yol açmamaktadır. Ama teller ağızda bakterilerin ve yiyeceklerin biriktiği yer olduğundan dolayı bunların çok iyi bir şekilde temizlenmesi gerekmektedir. Yani, dişlerin fırçalanmasını sabah akşam mutlaka yapılması gerekmektedir. Çünkü herhangi bir şekilde diş fırçalamasını unutursanız, diş telleri arasında yiyecek artıkları kalacağı için, diş tellerine ve dişlerinize çok büyük zararlar verebilmektedir.
Diş Teli Ne Kadar Sürede Takılır?
Diş teli ne kadar sürede takılır sorusu kişiden kişiye ve ne kadar operasyon gerektirdiğine göre değişmektedir. Tedavi çok kısa sürebileceği gibi çok uzun süreler de sürmektedir. Diş teli tedavisi genel olarak 8 ay ile 2 yıl arasında değişebilmektedir. Kişinin tek takma süresi ise 1 yıl ile 2 yıl arasında olmaktadır.
Diş tellerinin tedavisi bittikten sonra dişler eski pozisyonlarına dönmek isterler. Dişleri mevcut pozisyonlarını korumak için sabit veya hareketli pekiştirme aparatları kullanılmalıdır. Bu aparatlar kullanılmaz ise dişler yine eski bozuk hallerine geri dönecektir. Diş telleri doğrudan sizin konuşmanızı etkilememektedir. Sadece diş telleri takıldıktan sonra 1 hafta bir alışma süreci olmaktadır. Bu süre içerisinde biraz konuşma zorluğu çekmektesiniz. Ayrıca çok fazla araştırılan konuların başında, öpüşmeye engel olup olmadığı gelmektedir. Bu durumda endişelenmeye gerek yoktur. Öpüşmeye hiçbir şekilde engel olmamaktadır.
Ücretsiz Kontrol ve Randevu: https://www.periodent.net/


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.