![]() |
Hisar Intercontinental Hospital İç Hastalıkları Ünitesi İlgili Ünitelerimiz Uzm. Dr. Güler TÜRKEŞ ATEŞ Uzm. Dr. Nurettin DEMİRKOL İç Hastalıkları Ünitesi İç Hastalıkları Bölümünün misyonu, hastalarına çağdaş tıp biliminin sağladığı tüm bilgi ve olanakları, tıp ahlakı ilkeleri çerçevesinde sunarak, en üst düzeyde tıbbi tanı, tedavi, takip ve eğitim hizmetleri vermektir. Hastanemizin tıbbi tanı, tedavi, takip ve eğitim hizmetleriyle ülkemizin ve dünyanın önde gelen sağlık kurumları arasında yer almasında rol oynamak, Hastanemizin ülkemizde ve bölgemizde kritik durumdaki, hayatı tehlikede olan hastalar için en çok tercih elden sağlık merkezi konumuna yükselmesine katkıda bulunmak, Hastanemizin HASTA HAKLARI KORUYUCUSU HASTANE sıfatının standardını oluşturmasında etkili olmak, Hastanemizin KRONİK HASTALIKLARI VE YAŞLANMAYI ÖNLEMEK VE GELİŞİMLERİNİ YAVAŞLATMAK konusunda ülkemizde ve dünyada öncü sağlık kurumlarından biri olmasına katkıda bulunmak, Bölüm-içi, hastane-içi ve diğer kurumlara yönelik sağlık eğitimi programları geliştirerek, Hastanemizin meslek-içi ve halka yönelik sağlık eğitiminde de ülkemizde ve dünyada öncü bir kurum olmasında görev almak, Sürekli öz-denetim, gelişme ve iyileşmeyi hedeflemek, Tıbbi ilerlemelerin takipçisi, uygulayıcısı ve önderi olmak NE KADAR KRİTİK VE KOMPLİKE OLURSA OLSUN HİÇ BİR HASTAYI ÜSTLENMEKTEN KORKMAMAKve HER HASTAYA AYNI İLGİYLE YAKLAŞMAKolup, hastalarımızın eleştiri ve önerileri doğrultusunda her gün daha iyiye doğru gelişeceğimize inanıyoruz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:29 AM. |