Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Saç Bakımı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=332)
-   -   Saç ve Sakal Ekimi Nasıl Yapılır, Aslitarcanhairclinic.com (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=626326)

melikalmanya 10-03-2018 06:00 PM

Saç ve Sakal Ekimi Nasıl Yapılır, Aslitarcanhairclinic.com
 
Kaş ekimi nasıl yapılır? kökleri ense bölgesinden alıyoruz mikro motor yardımı ile çok ince maçlarda 06 en ince maçlarımızı kullanıyoruz. Çünkü kalın ekimde hiçbir şekilde ikili ve üçlü köklere izin vermiyoruz tamamı ile tipi saç kökleri ekliyor bu çünkü oldukça doğal görünüm sağlıyor hiçbir şekilde yapay bir görünüm söz konusu olamaz.

Kaş ekiminde açılan kanalların düğünü açısı çok önemlidir hiçbir şekilde dik açı ile girmememiz gerekir bizim burada en çok dikkat ettiğimiz şey tamamen yatay şekilde teknik yöntemini kullanıyorsunuz neden teknik yönteminde olduğu doğal sonuçlar oldukça başarılı sonuçlar elde ediyoruz.

http://www.aslitarcanhairclinic.com/.../contact-1.png

Türkiyede ve kliniklerde saç ekimi yapan çok az merkez vardır bahsettiğimiz gibi oldukça zahmetli ekimi oldukça zordur ama başarı kesinlikle bununla sağlanabiliyor.

Kanallar 15-20 derecelik açı ile cilde paralel kişinin doğal görünümünde kanallarımızı açıyoruz ve görevlerimizi büyük bir titizlikle tamamen köklerimizi bu kadar yavaş yavaş düzgün bir şekilde yerleştiriyoruz Sakal ekimi de bilinmesi gereken bir gerçek vardır kökleri ense bölgesinden yani saçtan aldığımız için maalesef ve uzama yerinde olacak kaşları nasıl ayda iki kere üç kere makasla kısaltmak zorunda kalabilirsiniz kişinin bunu bilmesi gerekiyor kesinlikle bu önemli birde kaş ekimi genellikle bayanlara yapılıyor bayanlar tercih ediyor.

Tabii ki Son yıllarda bir kalın kaş modası var öncelerinde kaşlarımızı ince ipince ettik ve küstü şimdi güzel yerlerden kaş çıkmadığı için bizde artık onları kalınlaştırıyor fakat erkeklerde de bazı sebeplerden dolayı yaralanma bıçak izi sopa gibi durumlarda çıkmayan bölgelere saç ekebiliyoruz biz bu tür durumlarda da o bölgelere Kaş ekimi yaparak kişiyi mutlu ediyoruz.

melikalmanya 11-12-2019 07:30 PM

Cevap: Saç ve Sakal Ekimi Nasıl Yapılır, Aslitarcanhairclinic.com
 
Unutmadan konuya gelen ziyaretciler ve ekim yaptırmak isteyenler için http://www.sacekimi.mobi sayfasına bakmalarını hatırlatıyoruz. Sizleri bilgilendirici bir çok içer var arkadaşlar.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.