Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=187)
-   -   kabuslar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617196)

mg45 07-01-2011 08:51 PM

kabuslar

herkese selamlar siteye uzun zamandır uğramıyordum yine ihtiyaç duyduğum bir zamanda internette karşıma çıktı^-^ baştan ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinlemeye başladım 3.günden sonuçlarını gördüm.rüyalarım değişti anlamsız rüyalar yerine bilinçaltıma gizlediğim korkularımı ve onlarla savaştığımı gördüm O0kendime bile söyleyemediğim korkularımın rüyalarımda görünmesi ve onlarla savaşmam harikaydı.iyiki varsın hayatım değişti.com iyiki varsınız siteye katkı veren tüm üyeler sevgiyle kalın25889

Işıldayan Safir 07-01-2011 09:01 PM

Cevap: kabuslar

Yanımıza hoşgeldiniz. ttli3

Yaşadığınız etkiler çok güzel. Bilinçaltı rüya ile gerçeği ayırt edemez. Dolayısıyla rüyanızda tanımladığınız gibi harika bir deneyim yaşamışsınız. Daha da güzel deneyimler yaşamanız ve bizlere de ışık olmanız dileklerimle.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile

mg45 07-01-2011 09:44 PM

Zerynthia çok teşekkür ederim telkinlerin sadece 3-4 günde bu kadar yararlı olması çok güzel çok mutluyum aslında yaklaşmakta olan bir olay hakkında kendimi cesaretli görüyordum rüyalarımda aslında ondan çok korktuğumu ve aslında çok gereksiz yere korktuğumu da anladım bütün bu güzel seylerin yanında artı olarak dün yapılan bir haksızlık karşısında düşünmeden korkusuzca (benden beklenmeyecek şekilde) kendimi çok güzel savundum ve karşımdakinin yüz ifadesindeki şaşkınlığı görmek çok güzeldi.happy6bunları anlatıyorum çünkü yeni başlayanlara da örnek olsun telkinleri düzenli dinlesinler ve yararlarını görsünler sevgiyle kalınsapkal89

Işıldayan Safir 07-01-2011 09:59 PM

Bir şeyi defalarca denediğinizi ve başarılı olduğunuzu gördükten sonra onu tekrar yapmanız hiç de zor olmaz. Dolayısıyla bu durum hayal ya da rüyadan ibaret olsa da cesaret vererek kendinizi günlük yaşantınızda da savunabileceğinizi deneyimleterek göstermiş size.

Çok hoş gelişmeler bunlar. Ben de telkinlerle ilk tanıştığımda birkaç saat dinlemenin ardından bütün haftamı harika geçirmiştim. Bu güzel geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Sevgiler. actionsmile

mg45 10-01-2011 11:33 PM

kabus değil ama kabusa yakın rüyalar görmeye devam ediyorum ve rüyalarımın hepsini hatırlayamıyorum ama bildiğim birşey var hep bir mücadele içindeyim ve bu beni yoruyor yorgun olarak uyanıyorum sizde de ilk başlarda böyle oldu mu?

Işıldayan Safir 11-01-2011 12:06 AM

Hayır, ben bu tür bir deneyim yaşamadım. Ancak çok isterdim. ttli3

mg45 11-01-2011 01:03 AM

aslında düşündüğümde birşeylerle mücadele etmem güzel ama yorgun uyanmak pek de güzel değil gerçekte savaşsam bu kadar yorulabilirim ancak^-^bir de daha önce gördüğüm rüyalar bazıları ve bunlar da mücadele ama bunların sonları yok mücadele ediyorum edioyorum sonuna geldiğinde hep uyandırılıyorum bir sonuca varmak istiyorum artık bakalım böyle devam ederse zaten herhalde sonuca varırımy789sevgiyle kalın

ayrıca Zerynthia her soruma içtenlikle cevap verdiğin için teşekkürler gerçektende süper Moderator yazıyorya süpersin superxy

Işıldayan Safir 11-01-2011 02:11 AM

Merhabalar mg45, ttli3

Öncelikle iltifatın için teşekkür ederim. Çok naziksin. ttli3

Anladığım kadarıyla sorunlarını rüyanda çözmek istiyorsun. Ya da ben bu şekilde yanlış bir izlenime kapıldım. Öncelikle şuan An'ın içinde olduğunu bil. Rüyalarımızda sorunlarımızla ilgili olarak bir şeylerle mücadele ettiğimizi görmemiz ve sonuç elde ederek uyanmamız çok güzel. Ancak bunu bir tarafa bırakalım şimdilik. ttli3

Hayatımızda bazen öyle deneyimler yaşarız ki, sürekli tekrarlanmasına rağmen hala "Neden?" diye sormaya devam ederiz. Rüyalarımız bize yardımcı olabilir elbette ancak her şeyi bu yolla çözemeyiz. Bazı şeyleri aşabilmemiz için derinlemesine düşünüp, farkındalıklarımızı yükseltip, derslerimizi almamız gerekir. Bunu da ancak şu'ANın içinde yakalayabiliriz. ttli3

Bir okulu bitirmek için, bir mülakatı kazanmak için ya da hedeflerimize ulaşmak için çaba sarf etmemiz gerekir. Bazı şeyleri üzerine emek vermeden elde edemeyiz. Dolayısıyla bir takım sorunlarımızı yarattığımız olumsuz inançlarımızı bulup iptal ederek çözümleriz. Kısacası sorunlarımızı çözümlemek üzerinde emek verilmesi gereken bir konu. Rüyalardan beklenti içinde olursan devamlı kolaya kaçmış olursun. ttli3

Burada rüyalarımız ancak bu çözülmelerimize yardımcı olacak birer materyal olabilir. Mücadelenin sonunu görmeden uyanıyor olman da belki sana bunları işaret ediyordur. ttli3

Kendini hayatın içinde keşfetmen gerektiğini... ttli3

Sevgilerimle. actionsmile

mg45 11-01-2011 03:47 AM

Zerynthia asıl ben teşekkür ederim.Çok güzel fikirler vermişsin.Birdaha birdaha okudum ve çok beğendim.Aslında bu söylediklerini beynimin bir yerinde kaydetmişim , biliyorum ama önemli olan bunları yaşamımızda uygulayabilmek sende bunu söylemişsin zaten.bazı seyleri rüyalarda çözmek iyidir evet işin kolayı ama sadece işin kolayına kaçayım rüyalarda çözeyim değil mesele sorunlara bakış açımızı değiştirip hayata sorunlarımıza bakmak çözümünü aramak ; bundan kaçınca rüyalara kalıyor iş ve rüyalarda yaptıklarımızla kalıyruz.Aslında bazı şeyleri aşabilmem için derinlemesine düşünüp, farkındalığımı yükseltmem lazım biliyorum.Anlatmak istediğim sey herhalde sorunlarını rüyalarında çözmek istemişsin sözünü açıklamak böyle anlaman çok normal ben de kısmen buna katılıyorum sorunları erteleyince günlük hayatta oluşuna bırakınca iş rüyalara kalıyr.Alıntı yapcam ‘Burada rüyalarımız ancak bu çözülmelerimize yardımcı olacak birer materyal olabilir. Mücadelenin sonunu görmeden uyanıyor olman da belki sana bunları işaret ediyordur’ aslında işin özeti de bu.Tekrar teşekkürler…alk78
(umarım derdimi anlatabilmişimdir biraz uzattım) Sevgiyle kalın…t678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:47 PM.