Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=187)
-   -   inanilmaz bir olay yasadim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616887)

Parlayan 27-11-2012 04:33 PM

Cevap: inanilmaz bir olay yasadim
 
Harikaaa birşey bu.s456Bende buna benzer birşey yaşadım.Üç dört gün feci bir boyun ağrısı çektim.Yakılar,kas gevşeticiler fayda vermedi.Sola doğru yamulmuştum ağrıdan.Gece yataken hoponopono yaptım.Rüyamda koca bir üzüm tanesinin içinden dev bir arının üzerime gelip boynuma çarpmasıyla sıçrayıp uyandım.Kaldığımda ağrı falan kalmamıştı.İnsan ne kadar doğru yolda olduğunu anlıyor böylelikle.Farkındalıkların giderek artması dileğiyle.Sevgilerrr....t678

azraist_24 27-11-2012 04:55 PM

Cevap: inanilmaz bir olay yasadim
 
Ne kadar harika paylasimlar. Gercekten telkinlere yeni baslaya arkadaslarimizin feyz almasi gereken ornkler... Hepsi yasanmis, yasaniyor ve gercek... Kimsenin suphesi olmasin, bunlar farkinda oldugumuz gozle gorulur degisiklikler ya gozle goremediklerimiz?
:))) Mutlu dinlemeler

Işıklı yol 10-01-2013 12:36 PM

Cevap: inanilmaz bir olay yasadim
 
Vitiligo hastalığı psokosomatik bir hastalık, pek çok hastalık gibi, düşüncelerimizin bir ürünü. Benim bildiğim kadarıyla vitiligo hastalığında bilinçaltında yatan neden, ait olamama duygusu. Yani bulunduğu yerde huzursuzluk (Bknz. Düşünce gücüyle tedavi luise hay) Demek ki siz de kendinize güven hissettikçe bilinçaltında ki bu inanç ortadan kalkmış olmalı, diye düşünüyorum.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.