![]() |
çakraların esmaları Kök çakra: Zekiyy, Aziz, Hakim, Muizz Cinsel çakra:Habir, Hallak,Halik, Musavvir, Bari Mide çakra: Zahir, Hafiz, Batın Kalp çakra: Sabit, Varis, Bais, Malik Boğaz çakra: Şekur, Şehit, Şakir Üçüncü göz: Cebbar, Celil, Cami, Cemil Tepe çakra: Ferd, Hayy, Kayyum, Hakem, Adl, Kuddus |
Cevap: çakraların esmaları Cok faydali bir bilgi oldu benim icin, tesekkurler seniha :* |
Cevap: çakraların esmaları rica ederim mehtap. bunları düzenli bir şekilde uygulayabilsek çok güzel dönüşümler olacak. sevgiyle .. |
Cevap: çakraların esmaları Alıntı:
|
Cevap: çakraların esmaları yayınlayan kişi bu şekilde yayınlamış . bu da bir sayıya gerek olmadığını gösteriyor. esma zikrinde sayı tavsiye eden kişi de var ama sayısız istediğiniz kadar çekin diyenler de var. ben her bir çakra için , yazılı olan esmalardan bir tanesini , istediğim sayıda çekiyorum.mesela kök çakra için aziz ismini çekiyorum. çünkü ihtiyacım olan esmanın bu olduğunun farkındayım. sadece tepe çakrasında hepsini söylüyorum. hiçbir zararını da görmedim. tavsiye ederim. |
Cevap: çakraların esmaları Alıntı:
|
Cevap: çakraların esmaları rica ederim ,sevgiler t678 |
Cevap: çakraların esmaları Tepe ve kök çakradan okuyormuşum bilmeden,farklı niyetlerle.Bunuda öğrenmem iyi oldu.Ne bilsem kâr:)Esmaül Hüsna düşkünü biri olarak:) |
Cevap: çakraların esmaları Bnde bilmeden bazi esmalari cekiyormusum ozellekle bogaz cakrasi ya sekur en cok cektigim esma ve ben guatir sorunum var mucize rabbim ilhami olmali |
Cevap: çakraların esmaları Nefsi Nakıta ( 3.göz)- kalp -sır- hafi-ahfa-Ruh- olarak toplamda 6 aydınlanma noktası ( kriya yoga yönteminde 7 aydınlanma noktası olarak geçer) insan bedeninin içine gizlenmiş durumdadır. Bu noktaların açılması için zikir belli sayılarda belli süreçte verilir ve tam aydınlanma İnsan-ı Kamilin varabileceği noktaya izin verilen ölçüde varılır. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:09 PM. |