Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ruhsal Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=533)
-   -   çakraların esmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=624902)

seniha. 15-03-2015 03:16 PM

çakraların esmaları

Kök çakra: Zekiyy, Aziz, Hakim, Muizz
Cinsel çakra:Habir, Hallak,Halik, Musavvir, Bari
Mide çakra: Zahir, Hafiz, Batın
Kalp çakra: Sabit, Varis, Bais, Malik
Boğaz çakra: Şekur, Şehit, Şakir
Üçüncü göz: Cebbar, Celil, Cami, Cemil
Tepe çakra: Ferd, Hayy, Kayyum, Hakem, Adl, Kuddus

mehtap1606 16-03-2015 12:10 PM

Cevap: çakraların esmaları

Cok faydali bir bilgi oldu benim icin, tesekkurler seniha :*

seniha. 16-03-2015 03:47 PM

rica ederim mehtap. bunları düzenli bir şekilde uygulayabilsek çok güzel dönüşümler olacak. sevgiyle ..

aaysegul07 17-03-2015 12:58 PM

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853905)
Kök çakra: Zekiyy, Aziz, Hakim, Muizz
Cinsel çakra:Habir, Hallak,Halik, Musavvir, Bari
Mide çakra: Zahir, Hafiz, Batın
Kalp çakra: Sabit, Varis, Bais, Malik
Boğaz çakra: Şekur, Şehit, Şakir
Üçüncü göz: Cebbar, Celil, Cami, Cemil
Tepe çakra: Ferd, Hayy, Kayyum, Hakem, Adl, Kuddus

bunları ne şekilde veya hangi sayıyla uygulayacağımızı da izah edebilirseniz çok memnun olurum,şimdiden teşekkürler

seniha. 19-03-2015 03:37 PM

yayınlayan kişi bu şekilde yayınlamış . bu da bir sayıya gerek olmadığını gösteriyor. esma zikrinde sayı tavsiye eden kişi de var ama sayısız istediğiniz kadar çekin diyenler de var. ben her bir çakra için , yazılı olan esmalardan bir tanesini , istediğim sayıda çekiyorum.mesela kök çakra için aziz ismini çekiyorum. çünkü ihtiyacım olan esmanın bu olduğunun farkındayım. sadece tepe çakrasında hepsini söylüyorum. hiçbir zararını da görmedim. tavsiye ederim.

aaysegul07 20-03-2015 12:11 AM

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853941)
yayınlayan kişi bu şekilde yayınlamış . bu da bir sayıya gerek olmadığını gösteriyor. esma zikrinde sayı tavsiye eden kişi de var ama sayısız istediğiniz kadar çekin diyenler de var. ben her bir çakra için , yazılı olan esmalardan bir tanesini , istediğim sayıda çekiyorum.mesela kök çakra için aziz ismini çekiyorum. çünkü ihtiyacım olan esmanın bu olduğunun farkındayım. sadece tepe çakrasında hepsini söylüyorum. hiçbir zararını da görmedim. tavsiye ederim.

Teşekkürler sevgili Seniha...

seniha. 21-03-2015 11:23 AM

rica ederim ,sevgiler t678

alessandra 21-03-2015 12:03 PM

Tepe ve kök çakradan okuyormuşum bilmeden,farklı niyetlerle.Bunuda öğrenmem iyi oldu.Ne bilsem kâr:)Esmaül Hüsna düşkünü biri olarak:)

firdevsi ala 21-03-2015 11:50 PM

Bnde bilmeden bazi esmalari cekiyormusum ozellekle bogaz cakrasi ya sekur en cok cektigim esma ve ben guatir sorunum var mucize rabbim ilhami olmali

feylefus 31-07-2015 07:16 PM

Nefsi Nakıta ( 3.göz)- kalp -sır- hafi-ahfa-Ruh- olarak toplamda 6 aydınlanma noktası ( kriya yoga yönteminde 7 aydınlanma noktası olarak geçer) insan bedeninin içine gizlenmiş durumdadır. Bu noktaların açılması için zikir belli sayılarda belli süreçte verilir ve tam aydınlanma İnsan-ı Kamilin varabileceği noktaya izin verilen ölçüde varılır.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:06 PM.