![]() |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI kuantum reiki hepsinden en güzel dualar. çok teşekkür ederim... sevgimle... |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI iyi akşamlar herkese sizlerle dua ile ilgili,dün gece yaşadıgım bir şeyi paylaşmak isityorum.Yatmadan önce duayı okudum ve sabaha karşı birden gözlerimi açtım.kulagıma musluktan damlayan su sesi kulagıma geldi. Evin heryerinden damlıyordu sanki ses gittikce çokgalmaya başladı. yaklaşık aradan 10-15dk sürdü sonra ben biraz korkmaya başladım..sesli bir şekilde suyun kesilmesini istedim ve birden su sesi kesildi..Yatagımdan kalkıp evdeki tüm musluklara baktım hepside kapalıydı..Ögrenmek istedigim bu dua ile bir baglantısı olabilirmi?varsa bana anlatılmak istenen şey neydi?Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.Sevgiyle kalın.. |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI [quote=tiriniti;417809] bana bu duayı reiki 3 olan bir arkadaşım verdi kaynağını bilemiyorum tiriniticim bunu sana veren ben olabilirmiyim acaba? :) benim bu duayı bulduğum kosulsuz-sevgi sitesinde "Ali Göral & Ayla Dinçer & Alper Çağlayan tarafından tezahür edilmiştir. " yazıyor. Bu duayı ilk okuduğumda ben de müthiş sakin, relaks bir şekilde dolaşmaya başlamış ve tüm arkadaşlarıma tavsiye etmiştim. Sıklıkla okunması gereken bir dua. Sevgili sevgili:) mutlaka bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Bazı uygulamalarda değişik sesler duyulabiliyor. Sevgiler... |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI Super bır dua.bunu bır ay boyunca hergun yapmalı... |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI harikaaa bende düzenli okucam bu duayı. tesekkurler:) sevgiler:) |
Cevap: KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI Çok iyi hissettirdi bu dua :) İçim sanki kıpır kıpır oldu okuduktan sonra. Nedendir bilinmez tatlı bir heyecan var içimde. Çok sevdim. Etkisini çabuk görebilmek harika Teşekkürler bu duayı paylaştığınız için. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:39 AM. |