![]() |
Bir Bakın Arkadaşlar pazartesi günü yazmıştım ama silinmiş.Sağlık olsun.Bir sorunumdan bahsetmiştim size.Aşırı derecede baş dönmesi,daha doğrusu sallanma gibi birşey bir sağa bir sola düşüyomuş gibi garip bi his.Birkaçgündğr gitmediğim doktor kalmadı.Kulak ,göz,kalp ama bişey bulamadılar en son pskolojik olabilceğini söylediler eğer geçmezse emar çektirmem gerektiğini söylediler.Şu an çok korkuyorum iş yerindede çalışmamı engelleyen bir durum pskolojim çok bozuldu .Bana önerebilceğiniz olumlamalar varsa lütfen yazın.Sitedkileri okuyorum zaten ama başka bildiğiniz birşey varsa yazın lütfen çok moralim bozuk.Sizi üzdüğüm için özür dilerim. |
Cevap: Bir Bakın CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUN... YARDIM ETMEK COK İSTERDİM AMA HİÇ BİLGİM YOK BU KONUDA.. GÜÇLÜ DUR!' HERŞEY YOLUNDA DE KENDİNE.. HEP YANINDAYIZ..ağla2 |
Cevap: Bir Bakın Çok geçmiş olsun kurdele... Kan tahlilleriniz yapıldı mı? Şeker düşüklüğü,tansiyon düşüklüğü(çıkışı),stres,aşırı yorgunluk,kansızlık,boyun fıtığı,bunlar da başdöndürücü baş dönme nedenleri... Aklınıza hemen en kötüleri getirmeyin,önce bedeninizi takip edin. Gerçi doktorunuz da mutlaka anımsatmıştır size ama; Aç ve tok şeker ve tansiyon değerlerinize baktırın Bir süre öğün atlamamaya özen gösterin Uyku sorununuz varsa onu dengeleyin Kafeinli ve şayt kullanıyorsanız alkollü içecekleden uzak durun Stres ve sıkıntılı bir dönemdeyseniz onun nedenini bulup çözüme ulaşmaya çalışın Eğer yorucu bir spor yapıyorsanız ya da (dantel,örgü v.b)el işleriyle uğraşıyorsanız bir süre ara verin Bir deneyin,belki işe yaralar Sevgiyle ve sağlıklı kalın... |
Cevap: Bir Bakın teşekkür ederim arkadaşlar tek korkum bu beyin emarında bişey çıkması nolur dualarınıza benide katın |
Cevap: Bir Bakın Canım,biliyorum söylemesi kolay yaşaması çok zor.İnan bana sen çok iyi anlıyorum ama korkma,inan senin düşündüğü gibi bir şey çıkmayacak.Boş yere kendine eziyet edip durma,olur mu? |
Cevap: Bir Bakın inşallah echoocuğum ben panik atak olduğum için olumlu düşünebilmek benim için normalden daha zor ama yapmaya çalışıyorum. |
Cevap: Bir Bakın Tedavi görüyormusun peki ? Geçeceğini biliyorsun değil mi panik atağının? |
Cevap: Bir Bakın canım çok geçmiş olsun güzel düşünelim sonucuda güzel olsun işallah. sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: Bir Bakın teşekkür ederim bengusu senin sitedek olumlamalarını sürekli okuyorum zaten senden bi nevi güç alır gibiyim.Echocuğum ben 14 yıldır tedavi görüyorum zaman zaman düzeliyor ama bununla yaşamayı öğrendim |
Cevap: Bir Bakın şu sıralar basınç düşmesi ve yükselmesi var barometrede, herkes bundan şikayetçi hızla hava soguyup ısınıyor onunda etkisi olur bence, ama sana acil şifalar diliyorum sevgiye kal... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM. |