Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=291)
-   -   Karuna Ki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=3143)

fatale 17-12-2007 10:14 PM

Karuna Ki
 

Karuna Ki Nedir?

Karuna Ki,Merhamet Enerjisi yada daha uygun bir şekilde "Merhamet Enerjisinin Yolu" anlamına gelir. İyileştiren ve yaratılışın merhametini bütün yaratılanlara dağıtan bir enerjidir.

Karuna Ki kalp merkezli bir iyileştirmedir. Burada bunun bir din olmadığı açıkça ortaya konulmalıdır. Bu bir iyileştirme yöntemidir ve merhameti işlemek için hazırlanmış bir meditasyon uygulamasıdır. Sevgiyi ve merhameti dağıtmak her zaman yapmaya değer harika bir çalışmadır.

Karuna Ki'nin Reiki enerjisinden daha güçlü olduğuna dair hiç bir iddiası yoktur. Karuna Ki sadece bir şifa sanatıdır ve uygulamacıların deneyimleriyle her geçen gün geliştirilmektedir.

Karuna Ki, Karuna Reiki'den farklı bir kulvardadır. Sembolleri büyük ölçüde aynı olsa bile şifaya yaklaşımı ve uygulamaları farklıdır.

Karuna Ki'nin kendine özel meditasyonları bulunmaktadır ve bu meditasyonlar şifa enerjisini arttırıcı etkiler yapmaktadır.

Birinin gerçekten iyileştirilmesi sadece mükemmel sevgiyle mümkündür.Karuna Ki'nin de temel amacı bu mükemmel sevgiye ve merhamet enerjisine bağlanmak ve bu şekilde şifa kanalı haline gelebilmektir.

Karuna Ki'yi isteyen herkes öğrenebilir, Usui Reiki gibi herkese açıktır. Karuna Ki sistemi,markalardan,kayıtlardan,çatışan bağlılıklardan ve dış kontrollerden bağımsızdır. Bu sistemin öğretmenleri kendilerinin bireysel öğrencilerinin ihtiyaçlarına uyacak tarzda gördükleri yeni materyaller eklemekte serbesttirler.

Zeki Yüksekbilgili




WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.