Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=291)
-   -   MELEKLERLE ŞİFA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=246266)

serpil22 23-03-2009 02:05 AM

MELEKLERLE ŞİFA
 
Br yardımda işin ilginç yanı arkadaşınızın ille de buna inanması da gerekmez. Ben insanlara, onlara bir şekilde yardım yolladığımı söylerim ama bunu haber vermenin mümkün olmadığı zamanlar da var. Eğer arkadaşınız bilinçsizse, baygınsa örneğin, o takdirde ondan izin almayı veya haber vermeyi bekleyecek zamanınız yoktur ve acilen yardıma ihtiyacınız vardır.

Eğer durum uygunsa, o taktirde oturun ve aşamalı rahatlama tekniğini uygulayın. Arkadaşınızın önünüzde bir yatakta yatıyor olduğunu hayal edin. Onun kalp atışlarını ve kanının bedeninin her bölgesinde dağılıp yayılışını görüntüleyin. Arkadaşınızı saran enerjinin uyumuna bakın ve hastalığın olduğu bölgeyi araştırın. Rahatsızlığın olduğu bölgeyi, oraya akan enerjinin tıkanıklığından, uyumsuzluğundan veya vücut fonksiyonlarındaki ritim bozukluğundan anlayabilir, bunu hissedebilirsiniz. Şimdi o bölgeye şifa enerjisi yollayın. Bunu yapınca da Rafael'e seslenip, Meleklerini arkadaşınızın iyileşmesi için yollamasını rica edin.

Sonra dostunuza telepatik bir mesaj yollayın. Ona rahatlamasını ve kendini saran şifa enerjisini hissetmesini söyleyin. Dostunuzdan ayrıca belki de hastalığına neden olan keder, ıstırap, kıskançlık, acı veya diğer olumsuz duygularını da salıvermesini isteyin. Evrendeki uyumu fark ederek içindeki yaşam gücünü hissetmesini söyleyin. Dostunuz bu yaşam gücünü belki de Tanrı diye adlandırıyor da olabilir.

Ona ne dediği hiç önemli değildir. Dostunuz bir kere yaşanmış acıların gitmesini sağlarsa, evrensel yaşam gücünün farkındalığına varacak ve içsel bir iyileşme başlayacaktır.Siz bunu kendi evinizde yapabilirsiniz. Hastanelerin şifa Melekler'i ile dolu olduğunu ve hastaların yine iyi olabilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını hayal edin.

Bunu kendi gayret ve dualarınız ile başarabilirsiniz. Eğer dini inancınız ve geçmişinizde böyle bir alt yapı yoksa zaten bu tür bir tören sizin için hiç de uygun olmayacaktır. Sadece Melekler'in şifa vermek üzere istediğiniz yere doğru inişlerini hayal etmelisiniz.

Örneğin arabada giderken bir hastanenin yanından geçiyor olabilirsiniz. Yolunuza devam ederken Melekler'in hastaneye girdiğini, her yatağın ayakucuna oturarak hastalara yardım, rahatlık ve şifa enerjisi verişlerini canlandırın gözünüzde. Eğer bunun bir avuç insan tarafından bile her gün yapıldığını ve başarılı olduğunu düşünürsek iyileşen insan sayısını tahmin bile edemeyiz.

Bir tanıdığım, Melekler'i ilk kez gördüğünde 9 yaşındaymış:
"Ailece pikniğe gitmiştik" dedi. "Biraz aşağıda büyük bir hastane vardı ve babam da bir dostunun kalp ameliyatı olmak için orada yattığını anlattı. Dönüp hastaneye baktığımda hastanenin çatısı üzerine inmekte olan binlerce Melek olduğunu gördüm.

Babama arkadaşının iyileşeceğini söyledim. Babam bunun pek mümkün olmadığını çünkü hastalığın çok ciddi boyutlara vardığını ve kurtulma şansının pek olmadığını söyledi. Ama ben haklıydım, çünkü arkadaşı tamamen iyileşerek herkesi şaşırttı.

Birkaç ay sonra babamın arkadaşı bize yemeğe gelmişti ve bana iyileşeceğini nasıl bildiğimi sordu. O güne kadar Melekler'den hiç kimseye bahsetmemiştim ama o adama Melekler'i gördüğümü olduğu gibi anlattım. Beni dinledi ve hemen bana sarıldı çünkü o da yatağının yanında duran bir Melek görmüştü. O günden sonra Melekler'i birkaç defa daha gördüm ve şimdi hiç bir hastanenin önünden o pikniği hatırlamadan geçmiyorum."
Melekler şifa dağıtmak üzere büyük yerlerde toplu halde görünebilirler

.Şifa almanın pek çok yolu vardır ve ihtiyacımız olduğunda Koruyucu Meleğimizden şifa isteyebilmemiz de bizlerin avantajıdır. Bununla birlikte sadece şifa konusunda değil, her konuda yardım, rehberlik ve koruma almamız için Koruyucu Meleğimiz hep yanımızdadır. İhtiyaç duyduğumuzda onun yardımını istememek biraz aptallık gibi gözükebilir. Yine de bu konuda isteksiz olan pek çok insan vardır. Buna cesaret edemediklerinden lüzumsuz yere acı çekerler.

Meleğiniz, fiziksel olarak hasta olduğunuzda size yardım edebilir ama ayrıca zihinsel, duygusal veya ruhsal olarak kötü hissettiğinizde de size yardım etmekten memnuniyet duyacaktır. Hepimizin farklı dönemlerde değişik konularda şifaya ihtiyaç duyduğumuz zamanlar vardır.

Koruyucu Meleğiniz'den yardım, destek ve koruma isteyin. Bu yolla dostunuza yardımcı olabilmenize izin verdiği için ayrıca evrene de teşekkür edin. Meleğinizi yanınızda hissedin ve sonra hazır olduğunuzda 1'den 5'e kadar sayarak gözlerinizi açın.

Şifa enerjisini büyük insan topluluklarına da yollayabilirsiniz.Yüreğinizi açmak; Koruyucu Meleğiniz sizinle olacaktır!" Yaşamınızda neler olup bittiği hiç önemli değil. Daima hatırlamanız gereken "her an yüreğinizi açıp Koruyucu Meleğiniz'in onu şifa enerjisi ile yıkamasına izin verebilecek olduğunuz." Meleğiniz sizi korumak ve yardım etmek için yanınızda olacaktır.

HÜLYA BALIKAVLAYAN

gunesim 26-03-2009 10:51 AM

Cevap: MELEKLERLE ŞİFA
 
tamda ihtiyacım olduğu anda karşıma çıktı bu yazı çok teşekkür ederim.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.