Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=291)
-   -   Reiki Master'ımı arıyorum... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=192254)

SinanATASOY 13-01-2009 08:49 AM

Reiki Master'ımı arıyorum...
 
Subliminal MP3 ler ile başlayan yolculuğumda devam ettikçe yeni şeyler çıkıyor karşıma.. Matrix enerjisi derken kuantum dokunuşu, kuantum dokunuş derken reiki'yi, reiki diyince de kundalini reikiyi keşfettim..

Aldığım Kuantum dokunuş eğitiminde hocamızın bir sözü vardır.. Reiki için iki şart var..

Birincisi: Doğru Master
İkincisi: Doğru zaman

Nasıl olacak dediğimizde, "İçinizdeki yüksek benliğinize bırakın o size yol gösterir" cevabını aldık..

Eğitim günü orada 3 tane Reiki master vardı.. Her biri beni uyumlayabilecek vasıftayken ben birini hiç aklımın ucuna dahi getiremedim.. Bir diğerine baktığımda olur mu ki yok bu değil aradığım diye düşündüm.. Bir tanesi beni çekiyordu, kuantum eğitim sonrası beni uyumlamasını istiyecektim.. Bir türlü dilim varmadı.. İçimdeki ses bekle dedi.. Şimdi değil dedi, daha değil dedi, zamanı var dedi ve ben koca gün soramadan ordan ayrıldım.. Yani doğru zaman değildi, belki doğru master da değildi, belki daha iyisi çıkacak karşıma..

Yukardaki nasıl olacak sorusunun cevabını gün sonu almıştık.. Ben ancak ondan sonra anladım neden o gün aradığımı bulamadığımı yada buldum sandığıma ulaşamadığımı..

Böyle bir anım oldu paylaşmak istedim.. Bu arada hala doğru masterı arıyorum sanırım.. Yada doğru zamanı.. Bilmiyorum hangisinin doğru olmadığını.. Yüksek benliğim bana rehberlik edecektir.. Bu yüzden fazla da üstünde durmamaya çalışıyorum her ne kadar içimden bir ses "hadi artık reiki eğitimini erteleme" dese de...

_EliF_ 18-12-2009 07:42 PM

Cevap: Reiki Master'ımı arıyorum...
 
Çok doğru ve sonuna kadar katılıyorum. Şu an 4 alternatifim var ama ben hala beklemedeyim belki kişilerden biri doğru ama zamanlama yanlış bilmiyorum ama aynı şekilde içimden bazen bir telaş yükselsede ben doğru zamanı bekliyorum. :)

Belgin ∞ 18-12-2009 08:24 PM

Cevap: Reiki Master'ımı arıyorum...
 
Bence direk rüyalarınızdan bilgelik alın :)

2 sene önce biletimi almış İzmir'e Reiki 1 eğitimi almaya gidecekken rüyamda gerçek öğretmenimi gördüm. Tanımıyordum bile, adını bile bilmiyordum. İzmir'de gideceğim kişiye söyledim rüyamı, böyle böyle birisini gördüm, ben ne yapıcam şimdi diye ve o bana gördüğüm kişiyi tanıdığını söyledi sevincli


Hemen görüştük internette ve ben şok geçirdim. Bana tanımadığı kişilere inisiye yapmadığını söyledi, çok ısrar ettim kendi öğretmenine yönlendirdi. Ben de vazgeçtim inisiyeden. O gece kendisi de rüyaya yatıyor ben neden bu kadar ısrarcıyım diye içinde şüphe kalıyor ve beni görüyor ( ayrıntılar özel o yüzden anlatamıyorum :) velhasıl kelam ertesi gün beni aradı ve tamam gel dedi. Ben de o akşam yola çıkıp gittim İstanbul'a hiç unutmam heyecanımı. O gün bugün hem öğretmenim, hem ablam, hem can yoldaşım oldu kendisi :) bir güzel rüya sayesinde.

Siz de rüyalarınızda rehberlik almaya niyet edin, mutlaka göreceksiniz.

MuminOKAN 18-12-2009 09:49 PM

Cevap: Reiki Master'ımı arıyorum...
 
Sinan hocam şimdiden hayırlı olsun. Hocanızın en uygun zamanda karşınıza çıkacağına eminim. Işık dolu yolumuz açık olsun. İyi ki, Rei ki :)

derya88 19-12-2009 12:34 PM

Cevap: Reiki Master'ımı arıyorum...
 
bende uzun zamandır reiki ile kitaplar okuyorum.reiki 1 egitimi almak için araştırıp duruyorum sitelere bakıyorum birtürlü fırsat olmadı. anladım şimdi uygun zamanı bekliyorum. egitmenin öneminide anladım sayenizde, teşekkürler sevgiyle kalın.....


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.