Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=291)
-   -   Ynt: Reiki Hakkında (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1705)

ramtha333 23-07-2007 10:22 AM

Ynt: Reiki Hakkında

HAYALAYAZ UZAKTAN ŞİFA ENERJİSİYLE BİRİLERİNİ NASIL DESTEKLİYORSUN MERAK ETTİM..BU KANUDA BİLGİ ALMAK İSTERİM..

Bugle 23-07-2007 10:59 AM

Ynt: Ynt: Reiki Hakkında

ramhtacım,uzaktan şifa enerjisi gönderebiliriz,hayalin dediği gibi..usui reiki ya da diğer reiki enerjilerine uyumlanmış kişiler bunu yapabilir.bulunduğun şehir neresi bilmiyorum..ama büyük şehirlerde reiki masterları gün geçtikçe artıyor.İstersen sen de reiki enerjisine uyumlanıp kendine ve sevdiklerine şifa gönderebilirsin..Artık reiki sitelerinden bile uyumlama yapılıyor..bir araştır istersen..sevgiler...
Bu arada hayalin söylediklerine tüm kalbimle katılıyorum.Venüscüm yapabileceğimiz ne varsa,toplu şifa göndermek gibi bir gün belirleyip,hepimiz aynı saatte gönderebiliriz.ne diyorsun hayalcim?burada en az reiki 2 olan arkadaşlar fazladır diye düşünüyorum..bi organize yapalım..venüscüm izmirdeysen görüşelim,korsan toplantımıza sen de katıl..

ramtha333 23-07-2007 12:41 PM

Ynt: Ynt: Reiki Hakkında

Ben mersindeyim..Bu konu başlığı altında bunu sormam uygun mu bilmiyorum ama burada açıldığı için burada soruyorum..Bu konuyu merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum..İnternet üzerinden bana bunu öğretme imkanınız var mı? Yada herkes bunu yapabilir mi? Yoksa kendini çok geliştiren insanlar mı yapabiliyor sadece????

Bugle 23-07-2007 06:34 PM

Buradan reikiyi öğreteceğimizi sanmıyorum.Öyle çooook gelişmişlikle ilgisi yok reiki yapmanın..ramthacım inisiyasyon diye bir şey var,yani enerjiye uyumlanma ..Bunu da ancak reiki masterları yapabilir.Ben henüz reiki 2.derecedeyim.Kısmetse bu yaz master olacağım.Adana'da sana uyumlama yapabilecek birkaç kişi tanıyorum.Bir saatte gelir reikini alırsın istersen..Bu arada reiki kitapları okumak da faydalı olur enerjiyi tanımak amacıyla..

ramtha333 23-07-2007 07:04 PM

Bugle seninle irtibata geçmek isterim ama mailinde kapalı..Bi şekilde senden yardım alayım..Adanada ki tanıdıklarınla tanışmak isterim..Ben mailimi açayım..Ordan görüşmek isterim..

dost78 24-07-2007 08:30 AM

İslam inancında Tasavvuf kültürü vardır,bu kültür o kadar zengindir ki dışarıdan başka bir kültürü aramaya ihtiyaç bırakmıyor yeterki yanıbaşımızdaki hazineyi görebilelim ve burada amaç belirli enerjileri elde etmek falanda değildir,tamamen kendi varlığını eriterek İlahi gücün varlığını her zerresinde hissetmesidir,Yani bir adanmışlık ruhu vardır
Tasavvufta tek gaye Allah rızasıdır,bir damla misali kendi varlığını Denize teslim etmektir,artık damladan bir eser kalmaz,bazı Allah dostlarından nadiren kerametler zuhur etmiş olabilir fakat onlar bunu elden geldiğince gizlemişler,çünkü Evliyaya kerametini gizlemek vaciptir,çünkü o senin değildir,gaye bu değildir çünkü,
Allah rızasının yanında bunlar basit gayelerdir...

hayalayaz 24-07-2007 02:04 PM

hepinize pardon demek istiyorum ben reiki başlığını gördüğümde, bir reiki seminerinde öğretilen tüm bilgilerin yer aldığını sanmıştım.(çakralar,aura..el pozisyonları vs gibi )herhalde master arkadaşım geleneksel tutum içerisinde kalmak, bu bilgileri, seminerlerinde vermek istemiş sanırım, veyabu bilgileri seminerinde seminerinde vereceği için,sitede daha fazla yer kapatmak istememiş...önümüzdeki hafta sonuna kadar, aslında bilinmesi gereken tüm konuları burada yazılmış olarak bulacaksınız..reiki sadece yeniden keşfedilmesinin hikayesi değildir..bu konuda önemlidir..sonuçta reikinin ne olduğunun, nereden geldiğinin bilinmeside lazımdır...ama yukarda belirttiğim gibi reiki hikayesinden daha fazlasıdır..dr mikao usui hakkında o kadar çok spekulasyon var ki,ben onun hikayesini , gidip öğrenmeden gerçeği budur denmemesinden yanayım..esas olan onun bize kazandırdığı şifa sistemidir..neyse önümüzdeki hafta sonuna kadar reikinin pratik kullanışını öğreneceksiniz..inşallah..saygılı sevgiler..

Bugle 24-07-2007 02:50 PM

Ben bildiğim kadarıyla ramthayı cevaplandırmaya çalıştım ama,ayrıntılı bilgi vermek elbetteki çok faydalı olur hayalcim...Bu konuda senin kadar bilgili değilim,bu konuyu sana bırakıyorum canım benim sevgiler... smiliyface

hayalayaz 24-07-2007 03:10 PM

bugleciğim sözüm sana değildi,bir kaç gündür benden kendilerini uyumlamamı isteyen arkadaşları bu sayfalara yönlendiriyorum..kendim öğretmenliğimi öne çıkarmak niyetinde olmadığım için çok fazla inceleyip ne eksik ne fazla diye bakmamıştım..biraz önce emel özelden ulaşıp bir soru sormuş...o sorunun cevabının burada olduğunu düşündüğüm için şaşırdım ve bir bakayım dedim..sadece reikinin hikayesini görüp günlerdir bunu yaptığım için üzüldüm..ben ki kılı kırk yararım..onun için yazdım sözüm sana değildi..lütfen bildiğiniz her şeyi paylaşın..ve sorularınız olduğunda sorun başka türlü nasıl gelişiriz..canım benim...saygılı sevgiler..

Bugle 24-07-2007 04:57 PM

Reikiye gösterilen bu ilgi beni çok mutlu ediyor..Hayalcim öğretmenliğini ön plana çıkarmanda hiçbir sakınca yok bence..Bu da bir hizmet.Burada reikiye ihtiyacı olabilecek çok kişi var sanırım,mümkün olduğunca uyumlama ve bilgilendirme konusunda faydalı olmalıyız.Sen de reiki master'ı olarak neden bu görevi yapmayasın ki?Gelince 3.uyumlama için bana da yardımcı olursun? ne dersin? öpüyorum...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:14 AM.