![]() |
Baştan başlamak Herkese merhaba, fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Telkinleri yaklaşık 50 gündür dinliyorum. 3 hafta ego ve suçluluk dinledikten sonra suçluluğu çıkarır çıkarmaz 5-6 telkin ekledim ve dinlemeye başladım. Fakat yanlış yapmışım. 2 haftada 1 telkin eklenmesi gerekiyormuş daha hızlı etki için. İşte durum böyle olunca o 5-6 telkinin hem bir etkisi olmadı hem de ego ve suçlulukla gelen etkilerde kayboldu (su içme gibi). Şimdi ben baştan başlamak istiyorum yani tekrar ego ve suçluluğu 2 hafta kadar dinleyeceğim ve yavaş yavaş 2 haftada bir 1 telkin ekleyeceğim daha hızlı etki için. Sorum şu; baştan başlamam telkinlerin etkisini daha da yavaşlatır mı, bir de bana önerebileceğiniz bir şey var mı bu konuda? Not: Bu arada çok konu açmış gibi gözükebilirim ama dünki konum silinmiş ben de daha ayrıntılısını açayım dedim dl67 |
Cevap: Baştan başlamak Bence bi sakıncası yok en fazla vakit kaybedersin :/ |
Cevap: Baştan başlamak Aslında etkileri gitmemiştir. Böyle bir şeyin söz konusu olabileceğini sanmıyorum. Sadece bir dalgalanma yaşıyorsunuzdur muhtemelen. Bu yolculuk da daha bir çok kez dalgalanmalar yaşayabilirsiniz ama hemen adını etkiler kayboldu diye koymayın. Ama tabi içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde devam edin. Birde kayıp olarak görmeyin elbet yanlışlıklar yaparak ilerleyeceğiz. Yanlışlar bize tecrübe katar :) Tabi yaptığınız yanlış sayılmaz ama :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:19 AM. |