![]() |
Bende Telkin Mp3 ü Yapmak İstiyorum!!!! Arkadaşlar ben de kendi telkini mi yapmak istiyorum.Bana bu işi tüm ayrıntılarıyla anlatacak iyi bilen biri var mı acaba?Elimde subliminal recovery system 9.0 programı var.Lütfen yardım edinn!!!ağla2 |
Cevap: Bende Telkin Mp3 ü Yapmak İstiyorum!!!! Niye kimse cevap vermiyor? |
Cevap: Bende Telkin Mp3 ü Yapmak İstiyorum!!!! ama daha yenı yazdınız herhalde. yenı gordum kızmayın:) gordum gormesıne de bılmıyorum kı nasıl yapılıyor. baslamıssınız getırın devamını. oncelıkle hangı konuda hazırlıyorsunuz telkını ona karar verın. metnı yazın sonra da. atakan sonmez melda tuncel ın sundugu yasam mımarı programında bahsedıyordu bu konudan. sıtede var program. bı ızleyın. yardımcı olabılır. ne guzel ya bunu dusunmenız ve bunun ıcın heveslı olmanız. sızı takıp edıcem. cooook kolay gelsınblissy |
Cevap: Bende Telkin Mp3 ü Yapmak İstiyorum!!!! telkininizi seslendirip kolayca windows movie makerden yapabilirsiniz. |
Cevap: Bende Telkin Mp3 ü Yapmak İstiyorum!!!! Cevap yazdığınız için teşekkürler arkadaşlar.Ben zaten telkin metnini kendim yazmıyacağım.Biliyorsunuz zararlı olabilir.Benim tek merak ettiğim şey atakan bey ritmotrans tekniğini nasıl uyguluyor.Nasıl okuyor metinleri.Hangi programla kaydediyor.Telkinlerin desibeli ne olmalı gibi ayrıntılar.Sadece bunu merak ediyorum.Kendim hazırlamak istiorum. |
Cevap: Bende Telkin Mp3 ü Yapmak İstiyorum!!!! Subliminal encoder cihazlar var. Daha iyi şekilde o cihazlarla telkin yapmak mümkün. Ama bir az amatörce Nero, Soundforge gibi programlarla da yapmak mümkün. İnternette yalnız subliminal telkin yapmak için programlar da satılıyor. Ritmotrance anladığım kadarıyla metni inişli-çıkışlı okuma. Bilinçaltının daha çok algılamasını istediğimiz sözleri ve ya cümleleri vurgulu ve daha yüksek sesle söyleme yöntemi. Yani bence monoton afformasyon kullanılan telkinlerden farkı bu. Ama tabii Atakan bey bu işi daha iyi bildiği için daha doğru cevap vere bilir. |
Cevap: Bende Telkin Mp3 ü Yapmak İstiyorum!!!! Alıntı:
|
Cevap: Bende Telkin Mp3 ü Yapmak İstiyorum!!!! Alıntı:
|
Cevap: Bende Telkin Mp3 ü Yapmak İstiyorum!!!! mrb arkadaşım ben de indirmek istiyorum subliminal recovery system 9.0 programını bana yardımcı olurmusun... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17 AM. |