![]() |
Utangaçlık Garip bir durum ? Arkadaşlar merhaba, Öncelikle kendimi özetlemek istiyorum, Bir topluma gidince utangaçlık oluşuyor bulunduğum yerde konuşamıyorum sanki her şey üstüme geliyormuş gibi oluyor ve bazen düşünüyorum acaba şöyle konuşsam benim sorunlu olduğumumu hissedeler bu konuda şöyle konuşmak uygun olur mu gibi saçma sapan düşüncelerim oluyor bundan nasıl kurtulabilirim? Sürekli bilgisayar başında geçiriyorum günlerimi kimseyle konuşmuyorum asosyal bir insanım çevrem yok, Okulda bile arkadaşlarım yok konuşamıyorum içime kapanık bir yapım var ve bundan kurtulmak istiyorum nereden nasıl başlamalıyım ? Teşekkürler. |
Cevap: Utangaçlık Garip bir durum ? dostum selam bu belirttiğin sorunlar için tam olarak doğru yerdesin telkinlere bir an önce başlamanı önerirm ego+suçluluk dinle 2 hafta civarı daha sonra diğerlerini eklersin. |
Cevap: Utangaçlık Garip bir durum ? utangaçsan ve henüz askerlik vazifeni yapmadıysan şayet askerliğe git bence... orada utangaçlığının %95 ini atarsın... |
Cevap: Utangaçlık Garip bir durum ? Sosyallik artırıcıyı dinleyebilirsin |
Cevap: Utangaçlık Garip bir durum ? sosyal fobiyi indirip dinleyebilirsin sitede ücretsiz telkinler bolumunde mevcut |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:18 PM. |