![]() |
CD İçin neden dönüş yapılmadı... Cd siparişi için iki kez form doldurdum ama kimse dönüş yapmadı acaba ulaşmadımı ???dusun2 |
Cevap: CD İçin neden dönüş yapılmadı... ulaşmıştır formunuz ama Atakan beyin biraz rahatsızlığı vardı kendisine özel mesaj gönderdiğiniz zaman foruma uğradığında ve msjınızı okuduğunda muhakkak geri dönüş yapıcaktır. sevgiler |
Cevap: CD İçin neden dönüş yapılmadı... Kendisine geçmiş olsun diyorum dilerim önemli bir şey değildir.Cevap için teşekkürler ... |
Cevap: CD İçin neden dönüş yapılmadı... Geçen hafta ciddi bir soğuk algınlığı geçirdim.Neyse ki ilaçlarla son bir kaç gündür iyiyim.Bu nedenle elimde ki diğer işleri yapamadım ve bazı maillere yanit veremedim. Birde bunun üzerine bazı kayıtları yaptiğim diskim yanınca bazı gecikmeler oldu.Öncelikle daha önceden siparis verenlerin siparislerini teslim edip ardından maillere mutlaka geri dönüş yapacağım. |
Cevap: CD İçin neden dönüş yapılmadı... Geçmiş olsun Atakan Bey,en kısa zamanda konuyla ilgili dönüş yapmanızı heyecanla bekliyorum.. Sevgiyle kalın.. |
Cevap: CD İçin neden dönüş yapılmadı... Alıntı:
Sevgiyle ve sağlıkla kalın actionsmile956k |
Cevap: CD İçin neden dönüş yapılmadı... selenas ağzın bal yesin hemii... ben de diyorum niye dönüş olmadı. saol böle bi konu açtığın için. |
|
atakan bey geçmiş olsun ben hasta olduğpunuzu bilmiyordum.meraklanmaya başlamıştım cd hakkında ..çok geçmiş olsun ..en yakın zamanda bana döneceğinize eminim.y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM. |