Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   CD İçin neden dönüş yapılmadı... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463623)

SeLeNaS 01-02-2010 10:43 PM

CD İçin neden dönüş yapılmadı...

Cd siparişi için iki kez form doldurdum ama kimse dönüş yapmadı acaba ulaşmadımı ???dusun2

Işıldayan Safir 01-02-2010 10:53 PM

Cevap: CD İçin neden dönüş yapılmadı...

ulaşmıştır formunuz ama Atakan beyin biraz rahatsızlığı vardı kendisine özel mesaj gönderdiğiniz zaman foruma uğradığında ve msjınızı okuduğunda muhakkak geri dönüş yapıcaktır. sevgiler

SeLeNaS 01-02-2010 10:59 PM

Kendisine geçmiş olsun diyorum dilerim önemli bir şey değildir.Cevap için teşekkürler ...

hayatimdegisti 02-02-2010 02:56 AM

Geçen hafta ciddi bir soğuk algınlığı geçirdim.Neyse ki ilaçlarla son bir kaç gündür iyiyim.Bu nedenle elimde ki diğer işleri yapamadım ve bazı maillere yanit veremedim.
Birde bunun üzerine bazı kayıtları yaptiğim diskim yanınca bazı gecikmeler oldu.Öncelikle daha önceden siparis verenlerin siparislerini teslim edip ardından maillere mutlaka geri dönüş yapacağım.

SeLeNaS 04-02-2010 02:26 PM

Geçmiş olsun Atakan Bey,en kısa zamanda konuyla ilgili dönüş yapmanızı heyecanla bekliyorum..
Sevgiyle kalın..

SeLeNaS 11-02-2010 01:50 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582311)
Geçen hafta ciddi bir soğuk algınlığı geçirdim.Neyse ki ilaçlarla son bir kaç gündür iyiyim.Bu nedenle elimde ki diğer işleri yapamadım ve bazı maillere yanit veremedim.
Birde bunun üzerine bazı kayıtları yaptiğim diskim yanınca bazı gecikmeler oldu.Öncelikle daha önceden siparis verenlerin siparislerini teslim edip ardından maillere mutlaka geri dönüş yapacağım.

Atakan Bey merhaba,sizi sıkıştırmak istemiyorum ancak bu sabırsızlığımında sebebi sizlersiniz bana kızmayın y789Hedeflerimi gözden geçirmeyi ve bunları ertelememeyi bu site sayesinde daha çok önemser oldum.Benim ingilizce konusunu acilen çözümlemem lazım bu da beni çok sabırsız yapıyor.CD konusunda çok heyecanlı ve meraktayım.Ne olur bir an önce kavuşturun bizi music45blissy
Sevgiyle ve sağlıkla kalın actionsmile956k

canomer 11-02-2010 02:49 PM

selenas ağzın bal yesin hemii...

ben de diyorum niye dönüş olmadı.

saol böle bi konu açtığın için.

SeLeNaS 11-02-2010 02:55 PM

Alıntı:

canomer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584138)
selenas ağzın bal yesin hemii...

ben de diyorum niye dönüş olmadı.

saol böle bi konu açtığın için.

y789Sağol canomer aminnnnn ...Sen böyle dedinde Atakan Bey bi durun üstüme gelmeyin diye kızmasın bize 8977Napıyım çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmdunk56

yüsra 11-02-2010 05:52 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582311)

atakan bey geçmiş olsun ben hasta olduğpunuzu bilmiyordum.meraklanmaya başlamıştım cd hakkında ..çok geçmiş olsun ..en yakın zamanda bana döneceğinize eminim.y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM.