![]() |
bağımlılık; kardeşim bilgisayar bağımlısı ,bilgisayarın başında çok fazla oyun oynuyor.onun için yapabileceğim birşey vamıooo67 |
Cevap: bağımlılık; Moderatörümüz Okan abi bu konuyla ilgili telkin hazırlıyor sanırım actionsmile eminim yardımcı olurr guitar |
Cevap: bağımlılık; geçekten yardımcı olursa çok sevinirim bildiğiniz olumlama cümleleri varmı bunun için aynı evde iki yabancıya dönüşüyoruz.sorununu kabule edip telkinleri dinlemesi gerekir sanırım.verdiğiniz bilgi için teşekkürler.. |
Cevap: bağımlılık; Alıntı:
Görüşmek üzere. sapkal89 |
Cevap: bağımlılık; gerçekten inanılmaz mutluyum hemen ne yapmam gerekiyorsa yapacağım uzun zamandır giremiyordum siteye .bir kerede site askıya alındı uyarısyla karşılaştım.herşey için teşekkürler ,iyiki varsınız |
Cevap: bağımlılık; acaba oyunlarda tam tersi telkinlermi var yani bağımlılk yapan telkinler..bir oyuna bir süre taılıyor sonra başka bir oyuna başlıyor 1 -2 aylık yada 7-8 aylık süreçler .yapmam gerekenleri öğrendim en yakın zmanda size başvuracağım telkinler için.yardımcı olacağınıza eminim . |
Cevap: bağımlılık; okan bey oyunun adı metin 2 bu oyuna yüklene biliyormu. 2 ayrı kişi için ayrı ayrı almam gerekiyor .bir ieşim biri kardeşim .aynı bilgisayarı kullanıyorlar. |
Cevap: bağımlılık; hmm yüsracım metin 2 nin tehlikeli bi oyun olduğunu duymuştum para kazanılıyor sanırım ve seviye atlamak bir iki saat başında oturmayla olmuyor saatlerce bilgisayar başından ayrılmamak gerekiyor aslında bağımlılığa neden olanda oyunu sürekli oynamak zorunda olmakdan kaynaklanıyor sizi bilgisayar başında beklemeye hapsediyor kısaca. hesabınızı sattığınızda baya para kazanıyorsunuz. bu oyundan gerçekten uzak tutmak gerekiyor çocukları. oyun bağımlılığı için hazırlanan bu cd nin çok faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah eşinizin ve kardeşinizin güzel gelişmelerini bizimle paylaşırsınız bizde okuruz. Sevgiyle kal tatlım. |
Cevap: bağımlılık; bende ümitle bekliyorum .metin 2 ye cd yerleştişe biliyormu acaba |
Cevap: bağımlılık; Ben bu konuda bilgi sahibi değilim canım. Mumin abi mesajını görünce sorunun cevabını vericektir endişelenme. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 AM. |