![]() |
Hangi Telkinleri Dinlemeliyim S.a kötü bir etki yapar diye yanlış telkinler dinlemek istemiorum.Listeme bir kaç telkin barındırıyım şöle hep onları dinleyeyim.music45 Benim kendime güvencim artmalı sosyal bir insanım ama pek fazla konuşamıyorum aklıma bişi gelmior.Hiç birşeyi takmayan, dediğini tak diye söylemek istiorm.Acayipte utangacım ama hiç belli etmemsevincli İşi bilenler bi el atsın.music45 |
Cevap: Hangi Telkinleri Dinlemeliyim Merhaba Öncelikle suçluluk ve ego bir hafta dinleyiniz. Sonra sosyallik arttirici,baskalarinin düsüncelerini onemsememe koruma kalkani topluluk konusma ekleyebilirsiniz |
Cevap: Hangi Telkinleri Dinlemeliyim Eyw saol.Suçluluk ve ego bir hafta dinleyip dierlerine geçtiğimde bidaha dinlemem gerekiormu |
Cevap: Hangi Telkinleri Dinlemeliyim Egonun ve suçluluğun birbirinden farklı arka plan müzikleri olsa sorun olurmu? |
Cevap: Hangi Telkinleri Dinlemeliyim Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Hangi Telkinleri Dinlemeliyim Teşekkür ederim insanların yararına karşılıksız 3 yıldır emek veriyorsunuz.Kutluyorum sizi.Mp3ün Sesini açtığımda Telkinleri azda olsa duyabildiğim için içim rahat, dinledikçe daha rahat oluyorum =).Tedirgin olanlar gayet rahat olsun, ''mutlu ol daha mutlu ol iyi hisset'' gibi sözler var içersinde.Tabi bu Egoda ve suclulukta. Huzurlu mutlu günler dilerim..blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 AM. |