Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Psişik Yetenekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Birini Yere Düşürmek :D (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463434)

moRgana 18-01-2010 03:49 PM

Birini Yere Düşürmek :D

Arkadaşlar sizlerle paylaşacağım bu teknik bir hayli zevkli ve eğlencelidir ama bir haylide tehlikelidir.Tehlikesi ayakta duran her insana uygulamayın yoksa düşüp kafasını bir taraflara çarpar v.s kötü olur

Gerenler çok basittir.Bunu ilk başta yakında uygulayın daha sonra ustalaşınca uzaktan uygulayabilirsiniz.Uzaktan derken 2-3 m.Karşınıza bir partner bulun kardeş,abi,abla,arkadaş v.s daha sonra bu kişiye ayakta dik durmasını söylüyorsunuz.Bu kişinin arkasına geçip ellerinizi psi-ball yapar gibi avuç içleri birbirine bakacak şekilde tutuyorsunuz.Daha sonra ellerinizi kendinize doğru çekip tekrar o kişinin sırtına yakın bir mesafeye getiriyorsunuz.İçinizden geriye geriye diyerek telkin verebilirsiniz.Kişi arkasına düşene kadar bu işleme devam ediyorsunuz.Karşınızdaki kişi kendini düşmemek için çok sıkarsa bacaklarında ağrı olabilir tavsiyem serbest durması.Zaten siz o kişiyi geriye çekerken sıcaklık hissedersiniz.

Yapamadıysanız boşverin klasik yöntemlere devam :D :D

YESHAPPY 18-01-2010 03:56 PM

Cevap: Birini Yere Düşürmek :D

Biz eskiden buna benzer birşeyi arkadaşlarımıza yapıyorduk.Yapan olmuştur muhakkak.Arkadaşımızın önüne geçip gözlerini kapamasını söylüyorduk.Sonra ölmüş birinin adını söylemesini istiyorduk.Onun ruhunu çağırıyormuş gibi bişiler diyorduk.Ya da o diyordu.O kısmını tam hatırlayamıyorum şimdi. Sonra ellerimizle ona dokunmadan aşağıdan ykarıya doğru ellerimizde enrji varmış ve onunla kollarını yukarı çekiyormuşuz gibi hareketler yapıyorduk kolları yukarı doğru çekildiğinde gözlerini açmasını söylüyorduk.Kollarını gerçekten yukarda buluyordu.Bunu bana da yapmışlardı.(ben yaptığımda belki kendi kaldırıyordur diye düşünmüştüm)Gözlerimi açtığımda bende şaşırmıştım.Farkında olmadan kollarımı yukarı kaldırmışım. Ya da biz öyle koşullandırıyorduk kendimizi.Bun da net çözemedim daha. Belki ufak da olsa yetenek vardır:D Bu söylediğini deneyeceğim birini bulduğumda :)

moRgana 18-01-2010 03:59 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579934)
Biz eskiden buna benzer birşeyi arkadaşlarımıza yapıyorduk.Yapan olmuştur muhakkak.Arkadaşımızın önüne geçip gözlerini kapamasını söylüyorduk.Sonra ölmüş birinin adını söylemesini istiyorduk.Onun ruhunu çağırıyormuş gibi bişiler diyorduk.Ya da o diyordu.O kısmını tam hatırlayamıyorum şimdi. Sonra ellerimizle ona dokunmadan aşağıdan ykarıya doğru ellerimizde enrji varmış ve onunla kollarını yukarı çekiyormuşuz gibi hareketler yapıyorduk kolları yukarı doğru çekildiğinde gözlerini açmasını söylüyorduk.Kollarını gerçekten yukarda buluyordu.Bunu bana da yapmışlardı.(ben yaptığımda belki kendi kaldırıyordur diye düşünmüştüm)Gözlerimi açtığımda bende şaşırmıştım.Farkında olmadan kollarımı yukarı kaldırmışım. Ya da biz öyle koşullandırıyorduk kendimizi.Bun da net çözemedim daha. Belki ufak da olsa yetenek vardır:D Bu söylediğini deneyeceğim birini bulduğumda :)

Oyunlar biz de yapardık ama bu kolları kaldırma kısmı falan yoktu yani :D sadece ölmüş birinin adını söylettiriyorduk :D merak ettim şimdi bu kolları kaldırmayı ben öyle bişi yapmadım yapılmadı da :D kollarını yukarı kaldırdığını hissedebiliyor musun o anda ??

YESHAPPY 18-01-2010 04:08 PM

o anda hiçbişi hissetmiyosun kollarını kaldırdığına dair.Sadece gözlerin kapalı o ölmüş kişinin ismini söylüyorsun;ama sürekli de tekrar etmiyordun sanırım.Net hatırladığım gözlerim kapalıyken büyük bi sessizlik olduğu.Sokaktaydık gerçi.Mahalle içinde ne ses varsa onu duyardın sadece :) Karşındaki de sesli konuşmuyordu.karşındaki kollarına dokunmadan kollarını yukarı kaldırıyormuş gibi yapardı.Kollar iki yanda serbest duruyor olurdu ve bunu uyguladıktan sonra kollarının kalktığını o görürdü sen hissetmezdin.O tamam olduğunda gözlerini açmanı söylerdi.Açtığında şaşırırdın :S Çünkü hiçbişi hissetmemiş olurduk o durumla ilgili. Belki de bunu öncden gördüğümüz için kollarımızn kalkmasına odaklamış da olabiliriz kendimizi farkında olmadan... Bilemiyorum ya da o çocukluğun verdiği saf enerjiyle gerçekten başarıyorduk bunu...

moRgana 18-01-2010 04:11 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579942)
o anda hiçbişi hissetmiyosun kollarını kaldırdığına dair.Sadece gözlerin kapalı o ölmüş kişinin ismini söylüyorsun;ama sürekli de tekrar etmiyordun sanırım.Net hatırladığım gözlerim kapalıyken büyük bi sessizlik olduğu.Sokaktaydık gerçi.Mahalle içinde ne ses varsa onu duyardın sadece :) Karşındaki de sesli konuşmuyordu.karşındaki kollarına dokunmadan kollarını yukarı kaldırıyormuş gibi yapardı.Kollar iki yanda serbest duruyor olurdu ve bunu uyguladıktan sonra kollarının kalktığını o görürdü sen hissetmezdin.O tamam olduğunda gözlerini açmanı söylerdi.Açtığında şaşırırdın :S Çünkü hiçbişi hissetmemiş olurduk o durumla ilgili. Belki de bunu öncden gördüğümüz için kollarımızn kalkmasına odaklamış da olabiliriz kendimizi farkında olmadan... Bilemiyorum ya da o çocukluğun verdiği saf enerjiyle gerçekten başarıyorduk bunu...

Bence o beyni hissetmemeye odaklamadan olabiliyordu sanırm

NaturaLLowe 18-01-2010 08:45 PM

Süper Yazı Morgana.Bende BununLa iLgiLi bir Yazı PayLaşacağım.

inferius 27-07-2010 12:05 AM

haha bu yöntem süper
birde biz şunu yapardık
tahtaya kalkan gıcık olduğumuz çocuğa 3 -5 kişi arkadan telkin ve benzeri hayali hareketle elindeki kitbı düşüttürürdük
rezil ederdik....=) :D
ne keyifli gnlerdi yauww
zuhahhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37 AM.