![]() |
Cevap: Durugözü Testi ya bende görüntüler az da olsa var ama daha çok sesler duyuyorum.Mesela gece vakti yattığımda tanıdığım kişilerin seslerini duyuyorum. Adımı söylüyorlar mesela ya da benimle ilgili birşeyler. Bazen çok saçma şeyler söyledikleri de oluyor ya da kelimeler bölük pörçükleşiyor. sizce bu da durugörü gibi bir şey mi? |
Cevap: Durugözü Testi sesler duymak duruişiti'dir sen duruişiti bölümüne gir... güzel bi yetenek :)) |
Cevap: Durugözü Testi gözlerimi kapatınca turuncu renk görüyorum simsiyah bir görüntü olmuyor,bir şeyleri düşündüğümde gözümde canlandırabiliyorum |
Cevap: Durugözü Testi ben de karanlığa mahkumum . |
Cevap: Durugözü Testi durugözüm kapalı :S |
Cevap: Durugözü Testi Alıntı:
bunu nasıl geliştirebiliriz herhangi bir tekniği vs varmı? |
Cevap: Durugözü Testi İsteğim zaman istediğim kişi yada nesneleri ışık dalgaları içinde siyah siluet olarak görebiliyorum buda durugörü sayılıyor sanırım |
Cevap: Durugözü Testi ben bunu yaptığımda inanılmaz şekiller canlanıyor gözümde değişik değişik çok eğlenceli:)) |
Cevap: Durugözü Testi benim zaman zaman gözüm açık ya da kapalı farketmez,,insan yüzleri gördüğüm oluyor, hiç tanımadığım insanlar ama öyle detaylı ki görüntüler,,, aslında biraz çalışsam olur herhalde çünkü geçende yatağa uzanmışken, salonda açık olan tv de,ne olduğunu gördüm,,3 kişi el feneriyle bir dehlizde ilerliyorlardı, gittim baktım doğru görmüşüm, düpedüz tembellik benimkisi çalışsam iyi olur aslında... |
Cevap: Durugözü Testi ya ben kör olmuşum resmen gözlerimi kapatınca her yer karanlık |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 PM. |