![]() |
sevincli çok ilginç bir bölüm olmuş.. emeğinize sağlık.. kiss3 ben de şansımı denemek istiyorum.. y789 u a e o http://img519.imageshack.us/img519/9407/56lz6.gif teşekkür ederim.. ark5 |
Bu bölümün amacı bu konuda ki yeteneğimizi çalışarak geliştirmek.Ben ne sorulduğunu bilmediğim için ve bazen tam konsantre olamadığım için tam cevaplar gelmeyebilir.Kendiniz de sorularınıza yanit bulabilirsiniz. Ben özellikle kendim ile ilgili konularda daha çok yanit aliyorum... Bunu yapabilmek için öncelikle içinizde ki tereddütü tamamen yok edin.Acaba cevap gelecek mi acaba doğru yanit mi geldi yanliş sayfa mi açildi yanliş konu başliği mi geldi gibi tereddütleri bir yana birakin.Kendinizi yanita değerli hissedin...Bu deneyimlerinzi paylaşin.Mesela Ruhsal kendi bakmış ve güzel bir yanit almiş.... Birde ben dün dolar ne olur diye baktim. y789Abim ve babam arabalarını satmislardi ve en son dolarda duruyordu.Cuma baktim dolar düşecek babam'ı aradım abimi aradım her ikisi de kararsiz kaldi sen bilirsin ama pazartesiyi mi beklesek dediler .Neyse insiyatif kullanip sattim ve cuma 1665 sattiğim dolar bugun kapanista 1615 lere inmisti.Bakalim yarin ne olacak....Imf ile anlasilamamis ama uzun vadede bende oldukça düşeceği çikti..Hatta 1430 lara kadar gidecek gibi göründü... |
Alıntı:
Normalde tek bir soruya bakiyorum.. İlk sorunuzla ilgili çıkan şey şu Gözbebeğimiz gibi baktiğimiz her türlü suyunu verdiğimiz ihtimam gösterdiğimiz çicekler açmazken nasil oluyorda kayaliklarda çicekler açabiliyor.Üstelik hiç bir imkanları olmamasına rağmen.Yani bu konu için çok fazla şartlara bakiyorsunuz oysa ille bu şartların oluşması gerekli değil.Bu şartlar oluşmadan da başariya ulaşanlar var... Uav Bu konu ile ilgili olarak Anneniz ile ilgili bir şeyler çikti...O sizi destekliyor hatta sizin için yalan söylüyor ancak siz de bunun için suçluluk duyuyorsunuz... Daia iv Bu konu ise iş hayatı ile ilgili olabilir.Genel olarak olabilir.Çok abartılı yersiz endişeleriniz var oncelikle bunlardan kurtulmaniz gerekiyor... |
Alıntı:
Politikayla yada dünya olaylarına karşı pek bir ilgim yoktu...Olaylara karşı bu kayıtsızlığımdan dolayı düşes bana bir çocuk olarak bakiyordu... Bu demek ki çevrenizde ki insanlardan beklentiniz yüksek.Bir yandan masal tadinda olsun böyle düşesler gibi ama diğer taraftan kültür çevreye karşı ilgi ariyorsunuz. Anne ile aranızda bir anlaşmazlık var.Özellikle bazi mülklerin alimi ile ilgili olabilir... |
Alıntı:
O geldiğinde nereye gidiyorsun diye sor ve o da rüzgarin sürüklediği yere diyecek.o zaman sen de olaya daha filozofça yaklaş De ki o zaman bacakların yok demek.çünkü ruhun bedeni yoktur ve rüzgar rıuhu hiç bir yere götüremez. Hayat böyledir iştye.ona hazırlanamassın onun için hazir olamassın.güzelliği mucizesi de budur seni hep hazirliksiz yakalar hep sürrpriz yapar..gözlerin varsa her anın bir sürpriz olduğunu ve önceden hazirlanmiş hiç bir cevabın işe yaramayacağını görürsün. ben sana sadece hayatın doğasında ki bir kuralı öğretiyorum.kendine karşı itaatkar ol,kendine ışık tut ve o ışığı izle,o zaman bu sorunla asla karşılaşmazsın.her ne yapiyorsan o doğru olur ve yapmadıkların yapılmaması gerekenlerdir. Yaşamla temas halinde olmanın yaşamın gerisinde kalmamanın tek yolu suçlulukla dolu olmayan bir kalbin olmasıdır.,masum bir kalp.Sana tüm anlatılanları unut,yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında,kimse bu konularda senin adına karar veremez. Senin için karar vermeye kalkışan şarlatanlardan uzak dur!!!! |
Alıntı:
Birde teyzeniz var mi bilmiyorum ama teyzenizin yeri başka sizde... Beni Teyzem'in sevdiği gibi seviniz diyorsunuz... actionsmile |
Alıntı:
waowww 2588925889 teşekkürler atakan bey.25889 |
EİİİL? Bende istiyorum :) |
nası kıskandım ,nası kıskandım :)) napıyorsunuz ya shamanic de yazmış... ben de yazarım madem:P ZBAİG ? ya da ZBGA ? Hangisini cevaplarsanız,ikisi de çok önemli şuanda benim için.Sevgiler... |
sevincli mügee cim... hoşgeldin tatlım.. ark5 nerlerdesin kuzum sen.. çalışmaya bir başladın yazılarına hasret kaldık.. mesajını görmek hoş bir süpriz benim için sevincli lütfen bu kadar uzun ayrı kalmayalım.. sevgiler.. kiss3 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:37 AM. |