H
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• canım cok kırılmışsın belli yalnız sana şünu söyleyim hepimiz bu duyguları yaşadık belki en yakınımızdan nankörlük gördük belki eş dost zaten burdaki arkadaşların bir coğu bir cıkış yolu aradıgı içindirki burdalar bizler nayıf kırılgan insanlarız bunu aşmalıyız canım yaşın kaç bilmiyorum canım fafat benim nufus baya eskidi 47 bazan diyorum bundan 20 sene önce böyle düşünmeyi öğrenseydim halada öğreniyorum cok şeyler yaşadım gördüm bundan sonra daha bilinçli olmaya kararlıyım sende pes etme imi canım eminim aşıcaksın ve herşey cok güzel olacak mutlu sağlıklı kal sevgiyle
    B
    Eğer hakkımı helal etmiyorum diye devam edersen olumsuzlukları ve o insanın negatif enerjisini çekmeye devam edersin , naçizane tavsiyem olumsuzluklarını çekme kimsenin ağır yükleri olur.
    Dilerim her şey gönlünce ve güzel gider, hayırlı insanlarla karşılaşırsın ve hakkındaki hayırsız insanlarda hayırlı olur . Gülekal.
    B
    Ne mutlu sana , her şeyin güzel olduğunu görmen büyük bir erdem ... Hoş geldin :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri