Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=497)
-   -   düzen düzen düzen... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=92584)

bluemoon24 03-01-2009 02:23 PM

düzen düzen düzen...
 


Sonbaharın renklerini giyinmiş, huzurlu, gülümseten bir ev sizi mutlu etmeye yetmeyebilir. Bu sonbaharda evinizi baştan yaratacak düzenleme sırlarına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz.



Aslında kim duymuyor ki? Bedenimizin, ruhumuzun ve elbette evimizin dinlendiği, hafiflediği yaz aylarından çıkıp yeni bir mevsime hazırlanıyoruz artık. Hayatımızla birlikte evimizde de yeni bir düzen kurmanın, organize olmanın zamanı geldi. Doğru planlanmış, her şeyin yerli yerinde olduğu bir ev sayesinde hem kendimize ayırabileceğimiz daha çok vaktimiz kalacak, hem de evde hayat çok daha kolaylaşacak. Buna emin olabilirsiniz. Evim ekibi olarak aynı düşünceden hareketle şdüzenleme+saklama+ depolama çözümleriş içeren özel bir sayı hazırladık sizin için. Kilerden mutfağa, salondan yatak odasına, banyodan ardiyeye, çocuk odasından antreye bir evin

her bölümü için basit ama işlevsel düzenlemeler, küçük ve dar alanlar için pratik öneriler, saklama ve depolama çözümleri ile ev hayatınız düzen girebilir.

Keyifli okumalar ve düzenlemeler,







En yaratıcı yaşam alanları belli oldu!

Gülen Boya işbirliğiyle bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz''Dekoratör Benim/En Yaratıcı Yaşam Alanı'' yarışmasını kazanan ilk 10 proje belli oldu. Okur oylarıyla finale kalan ilk 10 arasından 'en yaratıcı3 yaşam alanı' ise jüri üyeleri taraından belirlendi. Finale kalan yaşam alanlarını ve jüri üyelerinin başvurular ve

oylama ile ilgili yorumlarını sayfa 139'da bulabilirsiniz. Yarışmaya katıan tüm okurlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.









Kaynak:Evdergisi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.