Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=497)
-   -   sen de yaz, yaz, yaz... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=92575)

bluemoon24 03-01-2009 02:23 PM

sen de yaz, yaz, yaz...
 


''Bu aralar bütün koyu renkleri seviyorum. Bir de harfleri ve rakamları... Yazılı ve rakamlı olan her şey dikkatimi çekiyor. Yandaki berjerin kumaşı, farkında mısınız bilmem ama size 'hello' diyor.''













Sonbaharı seviyorum. Evime geri dönmeyi, kalın giyinmeyi, çizmelerimi, yün battaniyemi ve de siyahı seviyorum. Havanın ve yağmurun bana verdiği enerjiyi seviyorum. Daha rahat çalışıyor, düşünüyor ve üretiyorum. Bu aralar bütün koyu renkleri seviyorum. Bir de harfleri ve rakamları... Yazılı ve rakamlı olan her şey dikkatimi çekiyor. Neden 'o' yazı ve 'o' cümlenin başrol oyuncusu seçildiğini merak ediyorum. Örneğin yandaki fotoğraftaki berjerin kumaşı. Farkında mısınız bilmem ama size 'hello' diyor. Veya şu duvardaki pano. Şöyle bir başınızı döndürerek okumaya çalışın. Neden öyle bir yazı yazılmış. Ya da kıyafetlerimizdeki yazılar, rakamlar... Seçerek mi alıyoruz onları? Yoksa bir başkası hatırlatınca bize yazanı, ilk kez duymanın şaşkınlığını mı yaşıyoruz?

Evet, yaprakların sararıp döküldüğü, ara sıra yağmurun yağdığı ve şehirde yaşamanın eziyet halini aldığı bu mevsimde ben tekrar evimi seviyor ve onu bu mevsimin karşıma çıkaracağı yeni şifreler ile süslemeyi istiyorum.











Kaynak:Evdergisi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.