Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=497)
-   -   desenlerle zevkli oyunlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=92574)

bluemoon24 03-01-2009 02:22 PM

desenlerle zevkli oyunlar
 


Yaşadığınız yere canlılık ve tazelik katabilmenin pek çok yolu var. Farklı desenleri sevdiğiniz renk ya da renklerle karıştırmak da bunlardan biri. Ortaya çıkan sonuç, sizi ve evinizi mutlu etmeye yetecektir.









Yaptığım işi seviyorum (zaten başka türlü yapılamaz emin olun). Beni, bütçemi ve evimi bitmek tükenmek bilmez isteklerimden kurtarıyor. Yandaki masayı IKEA'da görünce bayılmıştım. Diğerlerinden farklı ölçüleri ve kullanımı, ahşap-siyah birlikteliğiyle çok hoşuma gitmişti. Bu masayı alsam evde nereye koyarım, önünü arkasını ne renk boyarım derken, kendimi bizim stüdyoda sevgili masam, siyah-beyaz duvar kağıtları ve yeşil bir renkle boğuşur buldum.









İşimiz bitince burayı bir cafe olarak hayal ettim. Hani şimdi her bir masası birbirinden farklı seçilmiş cafe trendi hakim ya ortalıkta. Bu köşede benim 'cafe' köşem olsun, dedim kendi kendime. Çok sevgili dergilerimi alıp bir köşesine kurulayım. Ara sıra başımı kaldırıp dışarıda yağan yağmurdan kaçıp gelen insanlara şöyle bir bakayım, diye düşünürken anlaşılan feci kaptırmışım kendimi. ''Affedersiniz bir cafe latte ve çikolatalı cheesecake alabilir miyimş'' diyen sesimi duydum. Benden başka kişiler de bu cümlemi duymuşlardı. Önce güldük birlikte, sonra da birimiz çikolatalı cheesecake almak için yola çıktı.











Toz pembe düşlerle dolu, keyifli bir uyku için odanızı her renkte çiçek desenleriyle donatın.







Oturma odamızın yeni bir enerjiye

ihtiyacı var. Gökkuşağı tonlarında çiçekli ve çizgili desenleri bir araya getiriyoruz. Biraz hayalgücüyle kütüphanemize de

yeni bir görünüm kazandırıyoruz.







Ütü odanızı keyifli hale getirin.

Duvarlarını canlı renklerde duvar kağıtları ile kaplayın, bu to nun kombini bir kumaşla ütü masanıza ve taburenize kılıf yapın.









Kaynak:Evdergisi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.