Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=497)
-   -   bankın üstünde... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=92569)

bluemoon24 03-01-2009 02:22 PM

bankın üstünde...
 


''Aşağıdaki fotoğraflarda gizlenen 5 bankı bulun.'' Kırmızı kalemimi elime alıp fotoğraflardaki bankları işaretlemek üzere harekete geçtim. Bir yandan da zaman içinde evimde bu kadar bankı nasıl biriktirdiğime hayret ediyordum.''









Önüm arkam sağım solum 'bank' diye geçirdim içinden. Evimin her tarafı bu dört ayaklı ince uzun sevimli şeylerle doluydu. Bir kanepenin arkasına, girişte kapının yanına, yemek masasının altına, teyzemden bana gelen koltuğun yanına, kütüphanemin altına yerleşmişler bana gülümsüyorlardı. Aslında sadece bir 'bank' olduklarını onlar bile unutmuşlardı. Evimin içinde bazen sandalye, bazen sehpa, kimi zamanda sadece bir raf gibiydiler. Kiminin üzeri vazolarla, kimininki kitaplarla doluydu. Sadece oturulmak için bekleyen de vardı tabi ki...















Çocukluğumda çözdüğüm bulmacalar gibi diye düşündüm. 'Aşağıdaki fotoğraflarda gizlenen 5 bankı bulun'. Kırmızı kalemimi elime alıp fotoğraflardaki bankları işaretlemek üzere harekete geçtim. Bir yandan da zaman içinde evimde bu kadar bankı nasıl biriktirdiğime hayret ediyordum.







Kapı girişlerinizi yaza hazırlayın. Boş kalan askılıklarınızı aksesuarlarla süsleyin ve duvarına tablolar asın. Altına koyacağınız bankı hem ayakkabılarınızı giyerken kullanabilir, hem de sehpa gibi üzerine vazolar koyarak değerlendirebilirsiniz.









Kanepelerinizi sırtı duvara gelecek şekilde yerleştiremiyorsanız, arkasına mutlaka şık bir bank yerleştirin ve üzerini aksesuarlarla süsleyin. Evinizin havası değişecektir.







Duvara astığınız rafların altını banklarla tamamlayabilirsiniz. Bankınızın rengi rafınıza uymuyorsa üzerini duvar kağıdı ile kaplayın.

Banklarınızı aynı zamanda yan sehpa olarak da kullanabilirsiniz.









Kaynak:Evdergisi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.