Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=497)
-   -   yatak odama yeni dekorlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=92567)

bluemoon24 03-01-2009 02:22 PM

yatak odama yeni dekorlar
 


''Duvardaki gölgeleri ve sakladıkları sırlarıyla bu kağıt tuzluklar, içine sabah güneşi doğan 'yatak odamı' renklendirmişti. Bu yaz odamın yeni dekoru belli olmuştu.''









Saat 10.47. Waterproof olduğu için tamamen çıkmayıp (özel temizleyicisini almalıyım) akmış rimelim ve davul gibi olmuş gözlerimle önce aynaya sonra odama baktım. Ortalıkta biraz elişi kağıdı biraz renkli karton, bolca dosya kağıdı, makas, yapıştırıcı ve umutsuz olduğum anlarda geçmişten kopup beni kurtarmaya gelen çocukluk hatıralarım vardı.







Dün, gecenin ağırlığından yine dekorasyon terapisiyle kurtulmaya çalışmıştım anlaşılan. Çok sevdiğim oymalı aynam yerinden çıkmış yatağımın başucu çocukluğumda yaptığım kağıt tuzluklarla kaplanmıştı. Merakla yaklaşıp içlerine mürekkebi bitmiş uyduruk bir promosyon kalemiyle yazdığım yazıları okudum: 'unutucam', şunutamayacamış

En son tuzluk yapıp içine dilek yazdığımda sıcak bir yaz günüydü ve ben heyecanla üniversite sınavının sonuçlarını bekliyordum. Şimdi ne olmuştu da dün gece 80 adet tuzluk yapıp içlerine sadece iki seçenekli dilek yazarak bunları koca duvara tek tek yapıştırmıştım. Acaba unutmuş muydum? Bilmiyordum ama duvardaki gölgeleri ve sakladıkları sırlarıyla bu kağıt tuzluklar, içine sabah güneşi doğan şyatak odamış renklendirmişti. Bu yaz odamın yeni dekoru belli olmuştu. İnşallah ben, neyi unutmak ya da unutmamak istediğime takılıp kalmazdım.





Not: Mayıs ayı çekimimde kullandığım duvar kağıdı

YÜTAŞ firmasına aittir.







Çiçekler külahta



Artan duvar kağıtlarını külah formuna sokun ve metal bir iple sap yaparak sandalyelerinizin kenarlarına asın. İçini yapma çiçeklerle süsleyebilirsiniz.

Ferforje sandalye: Everything.







yatak odasında şpembe düşlerş kurma vakti de geldi!









Şirin bir askı



Yazlık kıyafetlerinizi asacağınız askıları kurdeleler ve boncuklarla süsleyin. Favori askılarınızı dolaplardan çıkarıp dekor olarak bile kullanabilirsiniz.

Askı, boncuk: Muson.







En kokoş şamdan



Yazla birlikte evinizdeki aksesuarlarınızı renklendirin. Elinizdeki renkli kurdelelerle şamdanlarınızı süsleyerek işe başlayabilirsiniz. Yazın enerjisi evinizin her tarafına yayılacaktır.

Taşlı şamdan: IKEA.







Eve yayılan kuş sesleri



Renkli aksesuarlar kullanmaktan çekinmeyin. Özellikle yatak odanıza asacağınız renkli kuşlardan yapılmış sarkıtlar odanızda bir tatil köyü havası yaratacaktır.

Kuşlar: Muson.







Demlik ne içindir?



Tablolarşnşzdan sıkıldıysanız onları duvardan çşkarşp tepsi olarak kullanşn. İçine çiçek desenli örtüler koyabilirsiniz. Ayrıca çay servisi yaparken demliklerinizi bahçe gülleriyle süsleyerek vazo şeklinde değerlendirebilirsiniz.

Beyaz çerçeve: Everything.







Kaynak:Evdergisi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:38 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.