Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=497)
-   -   klima ile serin günler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=92524)

bluemoon24 03-01-2009 02:20 PM

klima ile serin günler
 


Sıcaklar bastırmadan klimanızı seçmeye ne dersiniz? Sıcak havada serinliğin tadını çıkartmak istiyorsanız acele etmenizde fayda var.







Evinizde spa ortamı



Toshiba klima: www.toshiba.com.tr

Antioksidan olarak görev yapan Vitamin C filtresi ile cilde zarar veren aktif oksijeni pasif O2'ye dönüştürüyor ve yaşlanma etkilerini geciktiriyor. İyonizer teknolojisine sahip klima,spaşların yakalamaya çalıştıkları huzurlu ortamları odanıza kadar getiriyor. Sadece havayı soğutup-ısıtmak ile kalmayan klima aynı zamanda filtreleme yöntemleri ile bakteri, virüs, koku ve alerjenlerden arındırıyor.





Çevre dostu akıllı klima



Inverter B1ZMA/I18900: www.boschevaletleri.com

A enerji sınıfı teknolojisiyle hem çevreyi koruyor hem de maksimum tasarruf sağlıyor. Aynalı siyah Premium tasarımıyla son derece şık olan klima, iç ünitesinde bakteri üremesini engelleyen teknoloji sayesinde sağlıklı ve temiz havayı garanti altına alıyor.





Verimli klima



Charm Inverter: www.ferroli.com.tr

Sessiz ve titreşimsiz çalışıyor. Düşük kapasitelerde bile yüksek verimli çalışmaşan klima toplamda % 30 daha fazla verim sağlıyor. Yüksek performans göstermesinin yanında yeni kanat biçimleri ve yeni motorlarla daha sessiz ve ekonomik ömrü daha uzun olarak üretiliyor.





Her nefeste taze hava



S1ZMI/A09750 duvar tipi split kilama: ww.siemensevaletleri.com

Doğal ortamdaki iyon değerlerini yükseltiyor. Özel filtreleme sistemi mekandaki havanın temizliğini sağlıyor. 'Follow-me' özelliği, odanın farklı bölgelerindeki ısıdan haberdar olarak ortam ısısını sabitliyor.







Sıcaktan bunalmaya son



Quadro/Qux-9: www.vestel.com.tr

Klimanın soğutma kapasitesi 9.000 Btu/h, ısıtma kapasitesi 10.000 Btu/h. Antibakteriyel iç tasarım ve toz filtresine sahip. Klima 3 dakika gecikmeli çalışma fonksiyonu, uyku modu, otomatik kapanma ayarı, negatif iyon jeneratörü, antibakteriyel filtre gibi özelliklere sahip.







Klima alırken



Sadece bir klimam olsun mantığı ile hareket etmeyin. Kalitesi kanıtlanmış ürünleri tercih etmenizde fayda var. Uzun yıllar kullanmayı düşündüşünüz klimayı satan firmanın servis ağının güçlü olmasşna, keşif ve montaj hizmetini sorunsuz gerçekleştirmesine dikkat edin. Ayrıca klima satın alırken cihazın modeli ve kapasitesi hakkında uzman kişilerin tavsiyelerini dikkate alın.





Hangi kapasitede?



Isıtılması ve soğutulması düşünülen alanın ısı kayıplarının ne kadar olduğu ve hangi model klimanın kullanılması gerektiği önemlidir. Klimaların ısıtma ve soğutma kapasiteleri binanın yapısına, iç ve dış ortam şartları gibi birçok parametreye bağlıdır ve mutlaka uzman kişiler tarafından hesaplanmalıdır. Teknik etüd yapılmadan kullanılan cihazlardan tam verim alınamayacağı gibi maliyet ve işletme bedelleri de yüksek olacaktır.





Nasıl monte edilmeli>?



Klimaların montaj yeri ve montaj şekli de çok önemlidir. Bu nedenle klima, uzman ve tecrübeli bir ekip tarafından teknik özellikler ve tüketicinin isteği de göz önünde bulundurularak tam bir estetik arzedecek şekilde monte edilmelidir.









Kaynak:Evdergisi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.