![]() |
İÇ DİSİPLİN...(yardımcı olun..) ösys adayıyım birçogunun yaşadıgı içi disiplin sorunu yaşıyorum ve bundan dolayı çok ü |
Cevap: İÇ DİSİPLİN...(yardımcı olun..) Össyi kazanmış birisi olarak sana tavsiyem kendi kendine inanarak ben başaracağım bunu hak ediyorum ben zeki bir insanım yapabilirim demen. Ama bunları gerçekten söyleyeceksin ve inanacaksın. Zamanla bilinçaltın buna alışıyor ve otomatik olarak ders çalışıyorsun. Kazanabilirim diyeceksin herkes yapıyor benim ne eksiğim var diyeceksin senin hiç bir eksiğin yok hepimiz insanız. Başarılar dilerim... |
Cevap: İÇ DİSİPLİN...(yardımcı olun..) disiplin bence yalann. . Ben canım sıkılınca ders çalışırdım khkh56khkh56 kazandım çok şükür. . ama canım da çok fazla sıkılırdıı sevincli |
Cevap: İÇ DİSİPLİN...(yardımcı olun..) .o zaman dosttum kendini motive etmelisin.sen kendine bu konuda pek güvenmiorsun.Bir şeyler yapma isteyip ama yapamayıp bu yüzdende kendini suçlu hissediorsun.İsteksizlik inançsızlıktan gelir başaracağın yürekten inanmalısın.O zaman sen ders çalışmak isteyeceksin..... ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNANCI VE MOTİVASYONU SĞALAMAK İÇİN O KONU HAKKINDA KİŞİSEL GELİŞİM OKU,HİKAYE OKU,MÜZİK DİNLE;BUNUNLA İLGİLİ VİDEOLAR VAR YOUTUBE AKIL TV DE UZMAN TV İNT ULAŞABİLİRİSN!!! |
Cevap: İÇ DİSİPLİN...(yardımcı olun..) cevaplarınız için çok teşekürler..sizce ben telkin müzikleri arka plana atıp mesala su sesini öne kendi istedigim bir müzigi koysam ne derseniz ...çok istiyorum össye girmişsiniz bilirsiniz bunu yaparsam kendime verdigim süper bir hediye olcak bu konuda kendime güveniyorum ama bir taraftan da zamanın kısıtlı olması beni telaşlandırıyor herkeste olmuştur çevre felan işte..ama ben yılmıyacam çalışacam ve KAZANACAMM..BAŞKA TAVSİYELERİNİZ VARSA LÜTFEN SÖYLEYİN ..fazladan önerinin zararı dokunmaz...Kişisel gelişim kitapları okuyorum ama bu kadar isterken sorun galiba alışkanlıkllarda hani hemen bünye alışmaz ya onun gibi.. :( |
Cevap: İÇ DİSİPLİN...(yardımcı olun..) yapamadığın soruları mutlaka sor. . bir dee, öss sırasında stresi yenen sınavı kazanıyor actionsmile İnşallah kazanırsın music45 Herşey gönlünce olsuuun blissy |
Cevap: İÇ DİSİPLİN...(yardımcı olun..) mrb sitede adil maviş sınav cd ekleyen arkadaşımız olmuştu onu indir dinle bilgisayarda olumlu kelimeler programını indir kendine güven sınav sitresi gibi olumlamaları ekle ve kullan yine sitede beyin dalgalarıyla iç içe müzikler vardı indir telkinlerle beraber dinle veya çalışmaya başlamadan başarı en yüksek derecede elde etme beyin dalgası müzigini dile motivasyon artırmak sıkıntılı anını gidermek için odandan çık temiz havayı derin 10 nefes al bir an için farkı gözlemle başarının getirisinde sana getirilerini hisset bak ozaman neler oolur sevgiyle kaldık |
Cevap: İÇ DİSİPLİN...(yardımcı olun..) Alıntı:
|
Cevap: İÇ DİSİPLİN...(yardımcı olun..) Alıntı:
|
Cevap: İÇ DİSİPLİN...(yardımcı olun..) Aynı düşünceleri bende düşünüyorum vakitdaraldı napıcam bilmiyorum =( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 AM. |