![]() |
başarılı olmanın önündeki engeller --Kendinize olan inancınızı yitirmek --Sadece belirli derslere çalışıp diğer dersleri bırakmak --Bir dersi veya konuyu çok iyi bildiğinizi zannetmek --Zorlandığınız derslerin bir kenara bırakılması --Müzik eşliğinde ders çalışmak --Aşırı derecede kaygılanmak --Yatakta uzanarak ders çalışmak --Çalışma anında hayallere dalmak --Birilerine hayır diyememek --Sürekli mazeretler üretmek --Belirli bir hedefin olmaması --Plansız ve programsız çalışmak --Amaçların ve önceliklerin belirlenmemesi --Televizyon hastalığından kurtulamamak --Ayrıntıların içerisinde boğulmak Kendinizi sürekli başkasıyla kıyaslamak --Düzenli bir şekilde ders tekrarı yapmamak --Çevre beklentisinin yüksek olması --Yanlışlardan ders almayıp noksanlarınızı giderememek |
Cevap: başarılı olmanın önündeki engeller içinde bana ait olanlarda var.adam akıllı hedef belirlemeliyim.. |
Cevap: başarılı olmanın önündeki engeller %90 ben :(( |
Cevap: başarılı olmanın önündeki engeller Alıntı:
|
ııııı bir düşüniiimmm hımmm. cümleyi şöyle değiştireyim: hayatimdeğişti.com ile tanışmadanki %90 ben :) bu oran bu siteyi oluşturan ve geliştiren değerli Atakan Bey ve ekibi, telkinler/olumlamalar/meditasyonlar gibi yöntemler, buradaki güzel paylaşımlar, ve sizin gibi değerli üyeler sayesinde git gide azalıyor:) bir gün bi bakmışım burda yazılanlardan bende eser yok blissy |
Sevgiler canım benim |
Cevap: başarılı olmanın önündeki engeller "Bir dersi veya konuyu çok iyi bildiğinizi zannetmek" (: (: en kısa zamanda çözüm bulmalıyım o zaman (: |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 PM. |