![]() |
Cevap: Sitenin durumunu konuşalım. Merhaba arkadaşlar.Sosyal medyanın daha aktif olması bir çok aktif olan forum pasif hale getirdi.Forum ile ilgili yazilim konusunda destek aldiğimiz kişiler pek kalici olmadi. Şu an için android bir yazilim üzerinde calisiliyor.Bu yazilim ile telkinler daha pratik bir şekilde kullanilabilecek. Android yazilimini yazan kişiden memnun kalirsak server bakimi forum site güncellemeleri içinde anlaşacağız. Foruma karşilik beklemeden destek olan emek veren tüm yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. |
Cevap: Sitenin durumunu konuşalım. Ayrıca sohbet bölümünün eksikliğini çoğu zaman hayatım değişti kafesi başlığı altında telafi ettik hala yapılabilir. Orada sohbet tarzı mesajların paylaşıldığı özel bir bölüm aslında. Mesaj düzenleme paneli daha hızlı olabilir mesela sayfa yenilenmeden mesajı düzenleyebildiğimiz arayüzler de mevcut bence bu da olmalı. |
Cevap: Sitenin durumunu konuşalım. Merhabasevincli Güzel günlerdi yaşayan biri olarak özlüyorum açıkçası cat56 Ben geri geldim yeniden alışmaya, paylaşmaya , gelişmeye , değişmeye k8908 |
Cevap: Sitenin durumunu konuşalım. Çok sevindim tekrar hoş geldiniz. Sitenin işleyişini, değerini bilen insanların varlığı kaliteyi her daim arttıracaktır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 PM. |