Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=312)
-   -   Forumda teşekkür etmek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=613455)

Bilge İnan 24-06-2010 06:17 AM

Forumda teşekkür etmek

Arkadaşlar merhaba...

Daha önce bu konu hakkında konuşuldu mu ya da özel bir başlık açıldı mı hatırlamıyorum açıkçası ancak durum hala devam ettiğine göre işbirliği çağrımı yapayım dedim :)

Bildiğiniz üzere forumumuz eşsiz bir bilgi kaynağı. Bir konuyu araştırdığımızda çoğumuz ilk önce buraya bakıyor ve çoğu zaman da buluyoruz. Ancak şu var ki, aradığımız konuya erişene kadar o kadar çok teşekkür mesajı aşmak zorunda kalıyoruz ki, bu da sinir bozucu olabiliyor.

Beğendiğimizi muhakkak belirtmek ihtiyacı hissediyoruz ( ki bunu ben de yaptım bir çok kez). "Harika bir paylaşım olmuş, çok teşekkürler" cümlesi o forumun bazen sayfalarca uzamasına yol açıyor.

Derim ki, bu mesaj yığınını önlemek adına artık sadece teşekkür butonumuzu kullansak ( iyi ki varsın da dediğimiz anlamına gelen hani )... Teşekkür mesajı yazacaksak bunun geçerli bir nedeni olsa, paylaşımı hayatına geçiren kişiler deneyimlerini paylaşsa bu teşekkür notunda mesela...

Şöyle ki,

"Paylaşımın için çok teşekkür ederim. Çünkü bugün falanca bir sorun yaşadım, uyguladım, işe yaradı" vb. gibi...

Daha iyi olmaz mı? Aradığımıza daha kolay ulaşmamızı sağlamaz mı? Uzayıp giden teşekkürlerden sıkılıp orada belki de aradığımızı bulacakken çıkmamızı engellemez mi? :)

Katılımınız için şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM :))

Merto 24-06-2010 03:38 PM

Cevap: Forumda teşekkür etmek

"Harika bir paylaşım olmuş, çok teşekkürler" :)

Elektra 24-06-2010 03:58 PM

Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753918)
"Harika bir paylaşım olmuş, çok teşekkürler" :)

Sabah akşam gülebilirim girlhaha
Melinda'cım bazen paylaşımları o kadar beğeniyoruz ki sadece teşekkür butonuna basp geçmeyi yeterli bulmuyoruz. Ayrıca teşekkür butonuna basıp bir de emek vererek beğenildiğini dile getirmek ve tekrar tekrar teşekkür etmek güzel birşey değil mi? Sitedeki insanlar paylaşımlarla çok ilgili, teşekkür ediyor, eline sağlık diyor ve yorumlarını söylüyor. Keşke hep böyle ilgili olsalarda biz konuların uzamış olmasından şikayetçi olsak :) Sevgilerimle...actionsmile

Müşfik 24-06-2010 04:10 PM

melinda'ya katılıyorum :D

RenaC 24-06-2010 05:59 PM

Haklısın aslında.Bencede dediğin gibi yapmalıyız.Yorum yazacaksak kendimizden birşeyler katarak yazmalıyız.

Işıldayan Safir 24-06-2010 09:32 PM

Merhaba Melinda,

Öncelikle önerin için teşekkür ederim. Seninle aynı görüşleri paylaşıyorum Melinda'cım ama dikkat ettiğim bir şey var. Genellikle teşekkür butonu fazla kullanılmıyor diye gözlemledim. Hatta daha önceden bir fikir, yorum içermeyen boş teşekkür mesajlarının silinebileceğini bile söylediğimi hatırlıyorum (İtiraf ediyorum: Bunu bazen yapıyorum girlhaha).

Ancak üyelerin ne yazacağını bilemediğimiz için buna engel olmak biraz zor. Ve genellikle bir çok kişi bu şekilde mesaj yazıyor. Düşününce bir üyenin mesajlarının çoğu silinirse bir yerden sonra forumdan sıkılıp yazmak istemeyebilir. Bu da aynı zamanda paylaşımların da azalması ve forumda soğuk bir ortam oluşmasına yol açabilir. Eminim bunu hiç birimiz istemeyiz.

Biz yine de önerelim. Arkadaşlarımızı teşekkür butonunu kullanmaları için teşvik edelim. Gerisini de onlara bırakalım. Bu konuda yapabileceğimiz çok da fazla bir şey yok gibi. girlhaha

Sevgilerimle sapkal89

Megavolt 25-06-2010 01:07 AM

Teşekür ederim melinda , kendi adıma bi açıklama yapmıyacaksam buton haricinde teşekür etmiyorum fakat bu şekilde mesaj yazan arkadaşlarımızın da aynı şekilde davranmalarını beklemiyorum. Bu da onların kendilerini ifade etme tarzları olabilir. Ya da maviş cadı nın dediği gibi sadece butonu kullanmak yeterli hissettirmiyor olabilir.Kendi adıma boş teşekür mesajları bile birşeyler anlatıyor bana o yüzden yine de görmek isterim. Ama sayın moderatörlerimizin çok fazla sayıdaki konu başlıklarını özet haline getirebilme imkanları varsa bu soruna daha iyi bir çözüm olur gibi geliyor.Mesela sadece konu yazarlarının mesajlarını ve önemli katkıları içeren sayfa görünümünü geçiş sağlayan bir buton olsa ve istediğimiz zaman bu görünümü elde edebilsek iyi olurdu.

sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 AM.