Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=312)
-   -   İSTEK : SİTE DÜZENİ VE ESKİ ÜYELERLE İLGİLİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=464215)

mocha 16-03-2010 09:47 PM

İSTEK : SİTE DÜZENİ VE ESKİ ÜYELERLE İLGİLİ

Hekese merhabalar arkadaşlar. öncelikli isteğim çogu konunun açılma konuşulma tarihleri 2007-2008 yıllarına ait. cevaplanmamış bir soru görüyorum kendimce cevaplıyorum bı bakiyorum 2yıl önce sorulmuş sorusevincli 2 yıldır o sorunun cevaplanmaması sitenin atıl kalmış gibi gözükmesine sebeb oluyor ee bide 2 yıl önceki soruları cevapladığımı görünce pes kızım diyorum kendime. bir düzen getirilse siteye canlı olduğunu hissedemiyorum nerdeyseağla2 eskilerin tozunu alalım hepberaber bir çözüm oluşturalım. bir istek daha eski uyeler bir başlık altında o günlerden bu günlere deneyimlerini biz yenilere kılavuzluklarını toplasalar. telkinler bende algılama sorunu yaşatıyor site iyice karmaşık olmaya başladı 2gündür benim içinblissy herkesin hedeflerine ulaşması dileğiyle...

vitamin61 16-03-2010 09:50 PM

Cevap: İSTEK : SİTE DÜZENİ VE ESKİ ÜYELERLE İLGİLİ

Gerçekten çok güzel olurdu ama sanırım eskilerin çoğu siteye pek girmiyor...

ComRad3 16-03-2010 09:52 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590311)
Gerçekten çok güzel olurdu ama sanırım eskilerin çoğu siteye pek girmiyor...

aynen öyle. bilgi düzeyleri artınca siteden tüyüyorlar.

mocha 16-03-2010 10:14 PM

y789işallah tüydükleri için girmiyorlardır. işallah diyorum çünkü motivasyonlarını kaybedip hayatın içinde boğuştuklarını düşünmektense tüyüp 'bügün hayatıma neyi çekeyim' diye düşünüyor olmalarını tercih ediyorum. bekleyip görücez o zaman kimler kulak asıcak kimler görmeyecekler bile bu isteği

hayatimdegisti 20-03-2010 01:25 AM

Sitemize giren ziyaretçi sayısı şu aralar oldukça yüksek günde 14.000 e yakın kişi giriyor.Bu sayı sitenin açılışından bu yana kayıt edilen en yüksek sayı.

Ancak katılım oranı ziyaretçi sayısına göre düşük kalıyor.

Facebook açıldıktan sonra forumlara katılımlar daha az olmaya başladı.Bu genel olarak tüm forumlar için geçerli.actionsmile

Bununla birlikte katılımı arttırmak için yeni projelerimiz ve aktivitelerimiz çok yakında olacak.

pinnko 20-03-2010 02:12 AM

Klasik müzik,ben Mozart'la ilgiliyim son bir haftadır ve sanırım kalıcı olacak.
Hayatımda ilk defa klasik müzikle ilgilenmeye başladım.
Belkide telkinlerin etkisi:)
Zekayı ve verimi artırıyormuş zaten Mozart dinlemek.
Mozart arşivi olsun ve yayın yapılsın.

derya88 20-03-2010 08:52 AM

klasik müzikgin diger ustalarıda olsun hayatları fesefeleri vizyonları ve müziklerri sevgiyle...

Herr_Mannelig 21-03-2010 12:11 PM

evet. bir de aradan 1-2 yıl geçmesine rağmen,sorunları olup da sonuçlarını yazarım diyenler var ama,sorunlarını yazıp gitmişler.acaba hayatları düzene girdimi,sorunlarını çözdülermi vs. çok merak ediyorum..

mesela bi konu okuyorum,hah işte aynı sorunu yaşıyoruz,neler yaptı acaba falan diye seviniyorum ama o konu açılalı baya olmuş,üye de siteye uğramaz olmuş..

şimdi sitede daha fazla gelişme olmuş,yenilikler ve ziyaretçi sayısı artmış olsa bile,yine de önceden daha canlıydı sanki..

imported_Angel 21-03-2010 01:32 PM

Alıntı:

ncksz18 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591003)
evet. bir de aradan 1-2 yıl geçmesine rağmen,sorunları olup da sonuçlarını yazarım diyenler var ama,sorunlarını yazıp gitmişler.acaba hayatları düzene girdimi,sorunlarını çözdülermi vs. çok merak ediyorum..

mesela bi konu okuyorum,hah işte aynı sorunu yaşıyoruz,neler yaptı acaba falan diye seviniyorum ama o konu açılalı baya olmuş,üye de siteye uğramaz olmuş..

şimdi sitede daha fazla gelişme olmuş,yenilikler ve ziyaretçi sayısı artmış olsa bile,yine de önceden daha canlıydı sanki..

üye günlüklerini takip edebilirsin aslında...genelde açtıkları konuları insanlar unutabiliyor ve tekrar girmeyebiliyor..ama günlüklere katılımlar daha istikrarlı ve sürekli gibi...sitede en çok günlükler aktifmiş gibi geliyor bana...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 PM.