Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=312)
-   -   Telekinezi Telkini ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=3355)

muratdoom 30-12-2007 01:57 AM

Telekinezi Telkini ?

Mrblar
Acaba telekinezi ile ilgili telkin varmı elinizde yada yapabilirmisiniz belki çoğu kişi bilmez ama konsantrasyon meselesi olduğu için telkin metoduyla çok daha basitleştirerek kolayca yapabiliriz sanırım.Saygılar hismiley

ali_ihsan 27-03-2008 04:24 PM

Ynt: Telekinezi Telkini ?

arkadasim tesekkür ederim bende bunu isteyecektim,gercekten bununla ilgilenen cikarsa cok sevinirim.

MagNetiC 23-05-2008 10:46 PM

yok artık.. :)

ali_ihsan 23-05-2008 11:45 PM

daha önce bu konuya bende parmagimi basmistim ama ilgilenen olmadi,telekinezi icin telkin istiyoruzzzz.

hayatimdegisti 23-05-2008 11:58 PM

Alıntı:

muratdoom Nickli Üyeden Alıntı
Mrblar
Acaba telekinezi ile ilgili telkin varmı elinizde yada yapabilirmisiniz belki çoğu kişi bilmez ama konsantrasyon meselesi olduğu için telkin metoduyla çok daha basitleştirerek kolayca yapabiliriz sanırım.Saygılar hismiley

Telekinezi konusu ile ilgili telkin cd!si yapılmaktadır.Bu cd kişiye özel yaptırmak için siparis formu doldurup bilgi alabilirsiniz.

gül sultan 12-10-2008 07:44 PM

bide bunu yapın artık telkin dinleyip tellekinezi yapıyomuşuz 44

arguz58 14-10-2008 10:28 PM

telekinezide merak ettiğim şimdiye kadar duymadımda görmedimde. kagıt vs gibi ufak şeyler düşünce ile hareket ettiriliyor. acaba düşünce gücü ile bir araba yerinden kaldıralabilrmi.? telekinezinin gücü nedir. bilen bir arkadaş varsa çok sevinirim.

TATAR AKAY 15-10-2008 09:54 PM

arkadaşlar ben telekinezi ve psyvel ile bayağı ilgilenmiştim reklam olmazsa sitenin ismini vereyim bayağı güzel bi site telekinezi teknikleri videoları ve daha fazlası var. www.ufonet.be

arguz58 16-10-2008 12:01 AM

Alıntı:

TATAR AKAY Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben telekinezi ve psyvel ile bayağı ilgilenmiştim reklam olmazsa sitenin ismini vereyim bayağı güzel bi site telekinezi teknikleri videoları ve daha fazlası var.

peki faydasını gördünüz mü.? bu konuda bilgilisiniz sanırım b.iraz bilgi verirmisiniz.? ilgilenen arkadaşlarada bir nevi yol yordam göstermiş olursunuz. şimdiden teşekkür ederim

TATAR AKAY 18-10-2008 08:58 PM

bakışların daha güçlü oluyor sonunda ve kendine güvenin artıyor kimseden korkmuyor ve ve çok korktuğun (öğretmenler vs.) kişiler sana baktığında bakışlarını sen de ondan esirgemiyorsun.cin vb. şeylerden korkun olmuyor bi konuya iyice odaklanıp onun içine girm ni kısaca konsantrasyonunu artırıyor benim telekinezi de geldiğim en yüksek nokta yuvarlak lambaların ışığını konsantrasyonla titretmeydi.kısaca benim üzerimdeki etkileri bunlar.ve isterseniz bakışlarınızı bu sayede sertleştirebilirsiniz.benim öyle oldu :D smiliyface

sances94 18-10-2008 09:36 PM

ah şu bakışları zaten biraz daha dikleştirip yerden kaldırabilsek .umarım faydasını hep beraber görürüz.

haveha 01-11-2008 10:03 AM

yaklaşık 6aydır telekinezi ile ilgileniyorum beyin gücüyle arabayı kaldırabilirsiniz tabii yeteri kadar ilerlemeniz gerekir
ör: mevlananın bi hikayesini anlatım (gerçekliğini araştırmadım) mevlana sanırım ... yerine giden kervana girmiş [ :) ] sis yakınlarında mağarada psişik işlerle ugraşan rahiplerin yanında konaklamışlar rahiplerde kervandakilere gösteri amaçlı bir çocuğu aralarında alıp konsantre olmuşlar(40 kadar rahip) çocuğu levite etmişler yani uçurmuşlar sonra indirmeye çalışmışlar fakat çocuğu indirememişler sonra çocuk bunu mevlanın yaptıını söylemiş adamlar rica etmişler ve mevlana indirmiş [mevlana = 40 rahip+yerçekimi kusuruma bakmayın büyüktür işaretini bulamadım ] sonra Peygamberimizin [sav.] ayı 2 ye ayırması bir örnek gösterilebilir [ledün e de girer ] HZ. İsa'nın suyun üzerinde yüremesi [dogruluğunu bilmiyorum kaynak olarak incil gösteriliyordu ]

TATAR AKAY 01-11-2008 08:03 PM

hmm... hz. mevlana ile ilgili söylediklerin doğru olabilir. Ancaakk hz.Muhammed(sav)ile ilgili yazdığın yazı tamamiyle yanlıştır.

Hz.Muhammed(sav) ay ı kendi yetenekleriyle değil(zaten böyle bir yeteneği yoktur) Hz.Allah ın izni ile ay ı ikiye bölmüştür.

Hz.Muhammed sadece bir sebeptir ve "Hz.Allah benimledir"demek içindir,bunuda bizlere bir ibret olarak göstermiştir.

Gelelim Hz.İsa nın kıssasına suda yürümesi hastaları iyileştirmesi vs. gibi özellikleri ise yine tamamiyle Hz.Allah ın izni ve yardımı ile olmuştur.

İnsanlar Allah ın yolundan gitsinler diye peygamberler gönderilmiştir ve bu peygamberlerin Allah ın yolunun hak yol olduğunu göstermeleri içinde O nlara bazı mucizeler yaptırtılmıştır...

ama dediğin gibi o olaylar ledün e girer.ledün ise gaybi bir ilimdir yani Allah tan tarafından verilir kimse bunu çalışarak elde edemez yalnız ilimle uğraşırsanız ve Allah ın sevgili bir kulu olursanız Hz.Allah size de neden bir ledün ilmi vermesin ki?

sances94 14-11-2008 06:39 PM

Alıntı:

hmm... hz. mevlana ile ilgili söylediklerin doğru olabilir. Ancaakk hz.Muhammed(sav)ile ilgili yazdığın yazı tamamiyle yanlıştır.

Hz.Muhammed(sav) ay ı kendi yetenekleriyle değil(zaten böyle bir yeteneği yoktur) Hz.Allah ın izni ile ay ı ikiye bölmüştür.

Hz.Muhammed sadece bir sebeptir ve "Hz.Allah benimledir"demek içindir,bunuda bizlere bir ibret olarak göstermiştir.

Gelelim Hz.İsa nın kıssasına suda yürümesi hastaları iyileştirmesi vs. gibi özellikleri ise yine tamamiyle Hz.Allah ın izni ve yardımı ile olmuştur.

İnsanlar Allah ın yolundan gitsinler diye peygamberler gönderilmiştir ve bu peygamberlerin Allah ın yolunun hak yol olduğunu göstermeleri içinde O nlara bazı mucizeler yaptırtılmıştır...

ama dediğin gibi o olaylar ledün e girer.ledün ise gaybi bir ilimdir yani Allah tan tarafından verilir kimse bunu çalışarak elde edemez yalnız ilimle uğraşırsanız ve Allah ın sevgili bir kulu olursanız Hz.Allah size de neden bir ledün ilmi vermesin ki?

zaten bütün yetenekler ALLAH [C.C.] tarafından VERİLMİŞTİR.
sanırım arkadaşın anlatmak istediği şey tam anlaşılamadı.

TATAR AKAY 16-11-2008 08:45 PM

hyr tam olarak öyle değil Hz.Muhammed(sav) o on müşriklerin kendisine inanmaları için ve bir mucize istemeleri üzerine Allah a dua ediyor ve Hz.Muhammed in parmağının kaldırmasıyla ay ikiye ayrılıyor.Hz.Muhammed in parmağını kaldırıp aya yöneltmesi Allah ın onu yalnız bırakmayacağına tanıklık etmesidir,Allah a bir güvenidir Allahu Teala da bu cesaretinin karşılığı ay ı ikiye bölmüştür.
kısaca bütün peygamberlerin gösterdiği bütün mucizeler budur.

Baris 18-11-2008 05:25 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

muratdoom Nickli Üyeden Alıntı
Mrblar

Telekinezi konusu ile ilgili telkin cd!si yapılmaktadır.Bu cd kişiye özel yaptırmak için siparis formu doldurup bilgi alabilirsiniz.

Telekinezi telkini sanırım insanın telekinezi yeteneğini ortaya çıkarıyor. Ama anlamadığım acaba Bu yetenek tamamen insanın kontrolünde mi gelişiyor yoksa acaba telkin sadece yeteneği açığa çıkarmakla kalıyor ve kontrol etme becerisini kendimiz mi geliştirmemiz gerekiyor. Yani insanın kontrolünde olmadığı zaman tehlikeli sonuçlar doğurabilir gibi geliyor bana.

TATAR AKAY 19-11-2008 11:05 PM

elbetteki insan kontrolünde gerçekleşiyor.Bazı insanlarda bu yetenek doğuştan vardır ve kendini daha kolay geliştirebilir bu konuda.Bazı insanlar da ise tamamen kendini konsantrasyon yönününden geliştirmesi lazım.Telekinezi , Psy-well gibi olaylar bizim isteğimiz dışında gerçekleşmez.Mesela yolda giderken bi adama baktın diyelim o adama istedikçe bişey olmaz eğer o adama konsantre olupta yapabileceğin çok şey var smiliyface

Baris 20-11-2008 05:10 PM

Alıntı:

elbetteki insan kontrolünde gerçekleşiyor.Bazı insanlarda bu yetenek doğuştan vardır ve kendini daha kolay geliştirebilir bu konuda.Bazı insanlar da ise tamamen kendini konsantrasyon yönününden geliştirmesi lazım.Telekinezi , Psy-well gibi olaylar bizim isteğimiz dışında gerçekleşmez.Mesela yolda giderken bi adama baktın diyelim o adama istedikçe bişey olmaz eğer o adama konsantre olupta yapabileceğin çok şey var smiliyface

tamam insanın kontrolünde gerçekleşiyor ama ben ne anlatmak istediğimi anlatamadım galiba. Sonuçta bi odaklanma ile yapılıyor bu ama bazen öyle durumlar oluyor ki insanın enerjisi birden boşalıyor elinde olmadan bazı etkiler oluşturuyor. Mesela nazar etmek gibi. Adam bakıyor, aa ne güzel telefon. Ertesi gün telefon yere düşme sonucunda paramparça. (bu olayı bizzat yaşadım). Yani bu ve buna benzer istemsiz olaylar da olabilir mi diye merak ettim.

TATAR AKAY 30-11-2008 05:31 PM

Evet haklısın nazar gibi olaylarlar oluyor bende çok yaşadım hatta bi arkadaşım var kimin hangi eşyasını yada ne yediğini görürse hemen atlar aa ne güzel falan diye fazla olmadan eşyaya mutlaka bir şey olur yada yiyeceği yere düşer.Bunun gibi kontrolsüz şeyler olabiliyor malesef...

obay85 01-12-2008 12:47 AM

Muhabbet güzel ama, bu telekinezi ile ilgili olarak tam anlamıyla ciddi bir usta tarafından profesyonelce yapılmış bir video ya denk gelmedim ben. Hepsi ya web cam'la çekilmiş yada şov maksatlı güven vermeyen bir şekilde kameraya alınmış. Eğer bu konuda daha profesyonel bilgi ve görüntülere sahip olanlar yada nerede olduğunu bilenler varsa ve bunları paylaşırsa çok düzel olur bence.
Muhabbeti bozmadım umarım, başka konulara dalmıştınız sanki.
Saygılar.hpm2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:02 PM.