![]() |
Alıntı:
Üyelik isminizi aysegul_tirtil olarak değiştiriyorum.actionsmile |
Alıntı:
|
... sitenin güzel yanlarıda var ama eski halinde forumu açtığım zaman kim ne yazmış daha rahat bir şekilde görebilyordum. şimdi ise yeni gelenleri tek tek tıklamak zorunda kalıyorum. eski halinde kaynaşma olasılığı daha iyive daha sıcaktı bana göre. bu hali biraz soğuk hava estiriyor gibi geldi bana. forumları hep böylemi okuyacağız yoksa değişiklik olacakmı? |
Alıntı:
Üyeliğimle ilk girişimde yasaklamıştı... y789 Yasaklama olduğunda zaten foruma hiç giremiyorsunuz... Sizin eski üyeliğiniz ile yeni üyeliğinizi birleştirmiştik bu nedenle teşekkür butonunu kullanma izniniz olmayabilir. Forumu türkçeye çevirenler bu konuda izniniz yok demek yerine yasaklı şeklinde çeviriyi tercih etmişler saniyorum... Biz sizin teşekkürlerinizi görmesekte kabul ediyoruz bundan sonra... sevincli |
ben forumun eski halini daha sıcak buluyodum pembe falan çok sevimli ve sıcaktı sonra son mesajlara basınca herkes ne yazmıs görebiliyodum bende ne yazı rengi degiştirme var ne de smile var .aradıgım hiçbişeyi bulamıyorum =(((((( çok resmi biyer olmus burası!!!! |
Alıntı:
Bu temanın seçilmesinin nedeni hem açık mavi gökyüzü ile yaşama sevinci vermesi hemde lacivert ile resmiyet olmasıydı.. Smiley göremiyorsanız yada yanıt yazarken fazla özellik yoksa gelişmiş editoru açabilirsiniz. Ayrıca smiley görme özelliği bu linkten açılabiliyor. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...do=editoptions |
956k u859 wave O0 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:55 AM. |