![]() |
SİTEDEN SÜREKLİ ATILIYORUM:( Günaydın, Bu sorunu başka yaşayan varmı bilmiyorum ama.Birkaç gündür sitede sörf yaparken sürekli sistemden atılıyorum ve tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum. Giriş yaparken Her zaman seçeneğini seçmiş olmama rağmen.Bir sorun varsa diye dile getirme gereği duydum.Teşekkürler. |
Ynt: SİTEDEN SÜREKLİ ATILIYORUM:( bilgisayarınızadaki virüs programı cookie leri siliyorsa bu normal bir durum. kontrol için C:\Documents and Settings\"bilgisayara tanımlı kullanıcı adı"\Cookies |
Ynt: SİTEDEN SÜREKLİ ATILIYORUM:( Teşekkür ederim SpY.GaMe. Ama daha önce böyle bi sorun yaşamamıştım.Söylediğiniz alana girdim.cookies in içi boş. Ne yapmam lazım acaba... |
Ynt: SİTEDEN SÜREKLİ ATILIYORUM:( Alıntı:
önce virüs programınızın özelliklerinden izin verilen site olarak www.hayatimdegisti.com/forum yazılıp onaylanmalı. yada diğer cokiie lere bakılıp yeni bir cookie oluşturulmalı. bendeki cookie lerin birinden verecem ama sayısal olarak 1 ve 0 ı kullandıkları için bilgisayara özel oluyor. eğer norton kullanıyorsanız kimlik kartı oluşturmanız faydalı olabilir. |
Ynt: SİTEDEN SÜREKLİ ATILIYORUM:( Mesela facebookta oturum açtıysan başka biri de o dakika senin oturumunu başka bir bilgisayardan açtıysa otomatik çıkış yapıyosun sen bu taraftan.Öyle bir durum olabilir belki bu da. |
Ynt: SİTEDEN SÜREKLİ ATILIYORUM:( Aynı şey benimde başıma geliyor, forum içinde konudaki paylaşımları okumak için tıkladığım zaman, konuyu yanıtla dediğim zaman yani forum içinde gezinirken birden, konuk sayfası açılıyor ve giriş yapınız diyor dusun dusun |
Ynt: SİTEDEN SÜREKLİ ATILIYORUM:( benim de aynı oluyordu,sol köşedeki üye ol veya giriş yap; tan girmeyin sağ köşedeki giriş yap;tan giriş yaptığın zaman atılmıyorsun. |
Ynt: SİTEDEN SÜREKLİ ATILIYORUM:( Alıntı:
zaten bende sağ üst köşeden giriş yapıyorum 4897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46 AM. |