![]() |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir evet gerçektende bu site çok olumsuz olduğum günlerde bana çok yardımcı oldu. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir Sır adında bir kitap okumştum.Kitabı okudunuz mu bilmşyorum ama söylediklerinizin aynısı yazıyordu.ve daha birçok şey... Paylaşım için teşekkürler... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir damlaya damlaya göl olur olumlu düşüne düşüne olumlu düşünce yapısına sahip bir beynimiz olur :)) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir bu sorunu aşmanız çok güzel darısı başımıza:) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir Alıntı:
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir ben de tüm olumsuz duygularımdan düşüncelerimden kurtulmak istiyorum çünkü hayat gerçekten çekilmez bir hal alıyor,darısı başımıza :) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir Bu konuda en iyi yöntemlerden biri "17 saniye" kuralı. Aklınıza olumsuz bir düşünce geldiğinde önceden yaşadığınız herhangi bir olumlu olayı 17 saniye boyunca düşününüz. Bunu başlangıçta kendinizi zorlayarak yapacaksınız belki ama bir süre sonra artık otomatik olarak böyle yapmaya başlayacaksınız. Nasıl ki olmusuz düşünceler sürekli aklınıza geliyorsa bir süre sonra da sadece olumlu düşünceler aklınıza gelecek... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir peki neden 17saniye acaba? sanırım en az 17 saniyede kafandan olumsuzluğu uzaklaştırabiliyorsun belli bi limit gibi galiba |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir söyleyince olumlu düşüneceksek hemen uygulamaya başlıyorum |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir iptal iptal deyin, ve bol bol yüksek tempoda spor yapın yada dans edin,ortamı degiştirn, nefese odaklanın alternatifler dolu yani sevgiyle kalın.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 AM. |