Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=55)
-   -   olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372480)

nazendem 09-10-2009 12:37 PM

Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için çok etkili bir fikir

evet gerçektende bu site çok olumsuz olduğum günlerde bana çok yardımcı oldu.

hayatımıdeğiştir 13-12-2009 06:39 PM

Sır adında bir kitap okumştum.Kitabı okudunuz mu bilmşyorum ama söylediklerinizin aynısı yazıyordu.ve daha birçok şey...
Paylaşım için teşekkürler...

ZEYNEP2 25-12-2009 07:54 PM

damlaya damlaya göl olur

olumlu düşüne düşüne olumlu düşünce yapısına sahip bir beynimiz olur :))

nevresim 25-12-2009 10:16 PM

bu sorunu aşmanız çok güzel darısı başımıza:)

nevresim 25-12-2009 10:21 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528393)
ben se olummsuz düşümcelerimi atmak isteğimde hemen bu siteye bağlanıyorum ve tam da o an ihtiyacım olan 1-2 cümle gözüme mutlaka takılıyo, öyle saaatlerce oyalanmaya gerek kalmadan, kendimi ii hissettirecek düşüncelere sahip olmus oluyorum... ve günüm inanılmaz süprizlerle geçiyo.. hepsi sizlerin paylaşımlarınızdan aldığım enerjiyle oluyo arkadaslar.. HERKESE COK TESEKKÜRLER.. sevgiyle kalın..

evet bende kötü olduğumda bu siteye bağlanmak istiyorum.yalnız olduğumdan dolayı,yoksa kendimi baya yalnız hissediyorum.

betiii 25-12-2009 10:37 PM

ben de tüm olumsuz duygularımdan düşüncelerimden kurtulmak istiyorum çünkü hayat gerçekten çekilmez bir hal alıyor,darısı başımıza :)

susogeliy 25-12-2009 11:05 PM

Bu konuda en iyi yöntemlerden biri "17 saniye" kuralı. Aklınıza olumsuz bir düşünce geldiğinde önceden yaşadığınız herhangi bir olumlu olayı 17 saniye boyunca düşününüz. Bunu başlangıçta kendinizi zorlayarak yapacaksınız belki ama bir süre sonra artık otomatik olarak böyle yapmaya başlayacaksınız. Nasıl ki olmusuz düşünceler sürekli aklınıza geliyorsa bir süre sonra da sadece olumlu düşünceler aklınıza gelecek...

betiii 25-12-2009 11:07 PM

peki neden 17saniye acaba? sanırım en az 17 saniyede kafandan olumsuzluğu uzaklaştırabiliyorsun belli bi limit gibi galiba

YESHAPPY 28-12-2009 03:28 PM

söyleyince olumlu düşüneceksek hemen uygulamaya başlıyorum

derya88 28-12-2009 05:29 PM

iptal iptal deyin, ve bol bol yüksek tempoda spor yapın yada dans edin,ortamı degiştirn, nefese odaklanın alternatifler dolu yani sevgiyle kalın....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 AM.