![]() |
Olumlamalarımı kaydedip ters çevirdim arkadaşlar ilk önce sesimi alsın diye video olarak olumlama sesi kaydettim ve (kurgu programları kullandığım için biliyorum) o video dan sadece sesi alıp o ses dosyasını ters çevirip mp3 olarak çıktı aldım ve şuan telefonumdan kulaklık ile dinliyorum ne dediğini anlamıyorum ama bilinçaltı sonuçta tersten de anlıyo :D deneyen var mı ya da söyleyecek sözü olan? :D |
Cevap: Olumlamalarımı kaydedip ters çevirdim sen bir dahisin. :D |
Cevap: Olumlamalarımı kaydedip ters çevirdim Enteresan tersten yazı okumak gibi birşey acaba zekaya etkisi ne derece olur.Hoş bir buluş:) Farklı şeyler olursa yaz buraya merak ettim ben.. |
Cevap: Olumlamalarımı kaydedip ters çevirdim sağolun arkadaşlar bilinçaltı ile ilgili şu özelliği paylaşmak istiyorum "Bilinçaltı tersten duyabilir ve anlayabilir.Cümleleri tersten duyanbilinç için bunları anlamak çok zordur ama bilinç altı için çok kolaydır" kaynak : Bilinçaltının 30 temel özelliği :D hayırlı sonuçlanıcak inşallah |
Cevap: Olumlamalarımı kaydedip ters çevirdim işsiz misin birader :D |
Cevap: Olumlamalarımı kaydedip ters çevirdim Alıntı:
|
Cevap: Olumlamalarımı kaydedip ters çevirdim umarım istediğiniz sonuçları alırsınız,merakla bekliyorum=) |
Cevap: Olumlamalarımı kaydedip ters çevirdim Bilinçaltı tersten daha iyi anlarmış, öyle duymuştum. :) Güzel bi düşünce. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:51 AM. |