![]() |
21 gün olumlamam bitcek napmalıyım? arkadaşlar ayın 16 sında yani 2 gün sonra 21 gün olumlamam bitcek. Yaptığım olumlamanın adı : Kendini sevmek (Öz Saygı). Bu olumlama bitince 1 hafta ara vermem lazım mı başka bir olumlamaya geçmek için(çünkü bazı sitelerde bilinçaltında oturması için 1 hafta dinlenin vb..) şeyler okumuştum? acaba nasıl yaparsam en verimli sonucu alabilirim ? |
Cevap: 21 gün olumlamam bitcek napmalıyım? bir hafta ara verince hem kafanız toparlanır hem de bıkkınlık duymazsınız, ara vermekte fayda var bence. |
Cevap: 21 gün olumlamam bitcek napmalıyım? sağolun peki öyle yapayım hem diğer olumlamaları da toparlamış olurum :) |
Cevap: 21 gün olumlamam bitcek napmalıyım? mrb güzelmiş |
Cevap: 21 gün olumlamam bitcek napmalıyım? Alıntı:
|
Cevap: 21 gün olumlamam bitcek napmalıyım? Alıntı:
kendime daha değer veriyorum sanırım :) ilerleyen zamanlarda daha net görürüm inşallah :D |
Cevap: 21 gün olumlamam bitcek napmalıyım? evet bir hafta ara sonra tekrar aynısına yada başka bir olumlamaya geçebilirsin.olumlamadan önce olumsuzlama yapıp direnç kırmanı öneririm.ben artık önce öyle yapıyorum. |
Cevap: 21 gün olumlamam bitcek napmalıyım? @bluegirlx ne gibi bir etkisi oluyor ki ? |
Cevap: 21 gün olumlamam bitcek napmalıyım? selam arkadaşlar bu 21 günde sadece bir tanemi olumlama yapabilirim yoksa bir kaç tane birden yapsam olurmu |
Cevap: 21 gün olumlamam bitcek napmalıyım? bir tane olumlama yaparsanız daha iyi olur çünkü 1 den fazla olumlama yaparsak enerjimiz dağılabiliyormuymuş neymiş öyle birşey okumuştum bazı sitelerden bencede 21 günde sadece 1 olumlama sonrada 1 hafta ara ve 21 gün başka olumlama daha mantıklı :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:22 PM. |