![]() |
Bedeninizle Barışmak İçin Olumlamalar *Kendimi seviyor ve onaylıyorum. *Sevilmeyi hak ediyorum. *Seviyor ve seviliyorum. *Bedenimi seviyorum. *Bedenimi tüm kalbimle benimsiyorum. *Bedenimi olduğu haliyle seviyor ve kabul ediyorum. *Kendimi iyi hissettiğim bir görünüşe sahibim. *İnançlarımı kolayca değiştiriyorum. *Yeni inançları kolayca benimsiyorum. *Güçlüyüm ve güvendeyim. *İç kaynaklara sahibim. *Amaçlarımı gerçekleştirebilecek güce sahibim. *Hayatımı denetleyebilirim. *Değerliyim. *Kendime güvenim tamdır. *İnsanlar bana saygı duyar. *İnsanlar beni sever. *Ben gerçek bir arkadaşım. *İnsanları önemserim. *Yeteneklerimden, ustalığımdam ve deneyimlerinden eminim. *Diğerleriyle ilgilenirim. *Eminim. *Güçlü bir kişiyim. *Tüm engelleri kendime olan güvenimle aşabilirim. *Ben bir başarıyım. *Mutlu olmayı seçerim. *Kendime ve geleceğime inancım var. *Cesurum. *Ben bir kahramanım. *İnsanlar beni takdir eder. *Kendime olan güvenim kim olduğumdur, ne yaptığım değil. *Başarıyı hakediyorum. *Ben sakinim. *Her yerde ve her zaman kendime olan güvenimi korurum. *Kendimi affederim. *Kendimle barışığım. *Kendime olan güvenimi zedeleyen etkenleri yokedebilirim. *Zekiyim. *Kendimi ya da bir başkasını geçmişteki tüm hatalardan dolayı affederim. *Kendimde güvendeyim. *Kendimden eminim. (Bu olumlama cümlelerini, gün içinde aklınıza geldikçe tekrar edebilirsiniz.Olumlu düşünce gücü sayesinde bedeninizle barışabilirsiniz.) |
Cevap: Bedeninizle Barışmak İçin Olumlamalar Önce aklımla ve kalbimle barışmalıyım bedenim sıraya girsin bir zahmet.:) |
Cevap: Bedeninizle Barışmak İçin Olumlamalar Kendini sevmekle ve degerli gormekle basliyor hersey... Bunuda hickimsenin sizden ustun olmadigini anladiginiz an barismalar kendiliginden geliyor.:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:51 PM. |