![]() |
Aşk olumlamaları kutumuz :) Malum 14 şubat yaklaşıyor :)) Aşık yada değilsiniz aşkı hayatına çekmek isteyen onca insan var. siirokultender45 Bildiğiniz aşk olumlamalarını paylaşın "her yerde aşk var diyelim"happy6 Herkese doğru ve güzel ilişkiler dileyelim.O0 İlk olumlama :)))))))))) Aşk enerjisinin bana gelişini kabul ediyorum. Kalbimin kapılarını sevgi ile ardına kadar açıyorum ve en doğru kişinin yaşamıma girmesine izin veriyorum… Sevgiler..kiss3 |
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) seviyorum ulan dermişim... şaka bir yana nedensiz ve koşulsuz seviyorum , seviliyorum... |
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) ask´i istiyorum.. ask´i seciyorum.. ask´i kabul ediyorum.. evrene bu dilegimi saliyorum ve bana sunacagi sonsuz sevgiyi simdiden kucakliyorum.. |
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) Süper :) Devammmm :))) Bu sitede bir arkadaşımızdan almıştım paylaşıyorum... Evlilik için "Mutlu bir evlilik yapmayı eşimle uyum ve denge içinde yaşamayı seçiyorum. Eşimi mutlu ettiğim gibi kendimi ve sevdiklerimi de mutlu etmeyi kabul ediyorum. Bütün kalbimle ve beynimle evet diyeceğim evleneceğim kişinin hayatıma girmesi için şimdi güçlü bir şekilde niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum." "Eşimle evliliğimizin mutlu ve uyumlu olmasını seçiyorum. Eşimi sevmeyi ve onu desteklemeyi kabul ediyorum. Eşimin bana sevgi saygı ve anlayış göstermesini tüm kalbimle istiyorum ve bu isteğimi elde etmeye kesin olarak niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum." |
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) Çok aşığımda, mesaj atmıyo benim 2 metre boyu olan sevdiğim. Mayıstan beri flört et et sevgili olamadık bi türlü. Bende 14 şunatta bana hediye almasına izin veriyorum :D |
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) Hergün sevgililer günü yasiyacagim bir sevgili diliyorum evrenden :)))) |
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) imzam yeterli sanırım :) |
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) Alıntı:
|
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) Ben aşk'ım, aşk'ın ta kendisiyim, ben bir aşk mıknatısıyım. Kendimi seviyorum ve evren de beni seviyor. Yüreğim aşk ile dolu, ruhumdaki aşkı hayatıma yansıtıyorum. Şimdi burada ruh eşimle bütünleşiyorum :) |
|
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) 14 şubatta hayatımın güzelliğini yaşacağım:)) aşkımı gönülden inanarak çekiyorum kiii gelsin yanıma yanını başımaa:)) hepimiz birer sevgi kelebekleriyiz bütün sevgiler bizim peşimizde ;)) |
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) Herkes kendi olumlamasını oluşturabilir :))) Tüm sevgi ve güzellikler bizimle :)) |
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) =acemisirine;Hergün sevgililer günü yasiyacagim bir sevgili diliyorum evrenden :)))) gerçekten çok güzel bir olumlama....sevgili acemişirine teşekkürler!956k |
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) Aski doya doya yasamayi seciyorum... |
Cevap: Aşk olumlamaları kutumuz :) inanıyorummmm olacaaakkk oluyooorrr oluurrr vee olduuuu demekkkk evrene aşamalarını hatırlatmaaakkk:D |
Ben de inanmak istiyorum.Ah bir inanabilsem... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:34 PM. |