Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=530)
-   -   Güçlü Niyetler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617112)

Işıldayan Safir 16-01-2011 02:55 PM

Cevap: Güçlü Niyetler

Alıntı:

can_can_ny Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786642)
Süper çok güzel ve faydalı bir paylaşım teşekkür ederim.
Ama birşey sormak istiyorum.Bu niyetleri yaparken isim ve soyisim vermek doğru olur mu mesela evlilik için şuanda hayatımda olan biriyle evlenmek istiyorum.onun adını yazıp o şekilde niyet etsem direnç yaşarmıyım acaba bi bilgisi olan varmı

teşekkürler
Sevgiyle Kalın

Hayallerinizde o kişiyi yaşatabilirsiniz elbette. Ancak şuan birlikte olduğunuz kişiyle evlenmekten ziyade en doğru ve mutlu olacağınız kişiyle evlenmeye odaklanmanız ve o şekilde olumlama yapmanız daha doğrudur bana göre. Çünkü o kişi beni sevsin demek gibi bir şey oluyor. Sevgiliniz sizinle evlenmek istemezse evlenmez sonuçta. Burada onun zihnine bir müdahale yapamazsınız. Onun da istemesi gerekir. İdeal ruh eşinizi çağırın. Eğer bu birlikte olduğunuz kişiyse zaten dileğiniz gerçekleşir. Öbür türlü enerjiyi kısıtlamış olursunuz. ttli3

Sevgilerimle. actionsmile

gizli özne 16-01-2011 03:12 PM

sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli

bende kendime tam da bu tarz konularda olumlama örnekleri ararken hızır gibi yetiştin doğrusu,ellerine yüreğine sağlık

bisiklet

asile 16-01-2011 05:25 PM

hepsi çok güzel paylaştığın için teşekkürler çok iyi geldi

serifozden 19-01-2011 12:13 PM

Bu niyetler sevgili hocam Berna Özcan Demir'den alıntıdır.

gultanesi 22-04-2011 11:48 PM

cok güzel bir paylasim emegine saglik , sevgiyle kal.

merhaba55 31-07-2011 04:10 PM

cok guzel ama niyet evrenden degil allahtan istenir yoksa olumlama olur.unutmayin evrenide yaratan allah .allahim senin iznin ile senin musaden ile baslanilir allahtan istersiniz parami saglikmi daha fazla maasmi 40 gun deneyin ayni zamanda olumlama veya baska metodlarida yaninda deneyin isterseniz ama allahtan istemek yeter hayatinizda degistirmek istediklerinize veya sahip olduklarinizin daimi olmasi icin.allahtan istemek icin dindar olmanizda sart degil yeterki allahi hisseterek samimi ve baskalarina zarar vermeden samimiyetle isteyin.arkadaslar tum dinlerin emri tavsiyeside bu.

DiL_RU_BA 31-07-2011 04:55 PM

paylaşımın çok güzel teşekkürler

sabırsız 31-07-2011 07:30 PM

nereye yazacağımı bilemediğimden buraya yazıyorum kusura bakmayın .ben korkuyorum bana neler oluyor anlamıyorum. bikaç gündür uykuya dalmadan önce hızla değişen görüntüler tanımadığım insanlar görüyordum bu rahatsız etmiyordu ama en son dün tamamen uyanıktım oturdum birden kendimi çok aşırı güçlü hissetmeye başladım sonra odadaki renkler ve ışık çok arttı bu çok güzeldi birden çok yoğun uyku isteği duydum başımıeğdim gözlerim kapandı amadik oturuyordum ve sesleride duyuyordum korktum biri bana birkaç defa korkma dedi. bir sürü görüntü.tanıdığım tanımadığım insanlar ve çok hızlıydım.sonra kendimin görüntüsünü gördüm kendi etrafında dönüyordu .birden uyandım çok dinç ve güçlü olarak şimdi gözlerimi her kapattığımda görüntüler görüyorum ellerimde titreme ve baş ağrısı hissediyorum bu ne böyle korkuyorum bana lütfen yardım edin

DiL_RU_BA 01-08-2011 04:13 PM

Zerynthia çok teşekkürler ellerine sağlık iyiki varsın

DiL_RU_BA 01-08-2011 04:16 PM

Alıntı:

merhaba55 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803762)
cok guzel ama niyet evrenden degil allahtan istenir yoksa olumlama olur.unutmayin evrenide yaratan allah .allahim senin iznin ile senin musaden ile baslanilir allahtan istersiniz parami saglikmi daha fazla maasmi 40 gun deneyin ayni zamanda olumlama veya baska metodlarida yaninda deneyin isterseniz ama allahtan istemek yeter hayatinizda degistirmek istediklerinize veya sahip olduklarinizin daimi olmasi icin.allahtan istemek icin dindar olmanizda sart degil yeterki allahi hisseterek samimi ve baskalarina zarar vermeden samimiyetle isteyin.arkadaslar tum dinlerin emri tavsiyeside bu.

evet çok haklısın bende okurken Allahımdan istedim başka kimden istenebilrki. böyle yazılar dilimin dönmesine vesile oluyor ve buna vesile olan herkeste teşekkür ediyorum iyiki varsınızzz

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 AM.